Αρχική iHunt.gr Μήνυση σε σκυλέμπορα γουρουνόσκυλων από τη θηροφυλακή της ΣΤ’ ΚΟΜΑΘ

Μήνυση σε σκυλέμπορα γουρουνόσκυλων από τη θηροφυλακή της ΣΤ’ ΚΟΜΑΘ

από iHunt Team
chasse-p7b

Print Friendly, PDF & Email
demobanner
Την Κυριακή 8 Δεκεμβρίου παρέα από τη Ημαθία ξεκίνησε για το καθιερωμένο κυνήγι αγριόχοιρου  σε περιοχή έξω από τη Βέροια.
 
Φιλοξενούμενοι της παρέας κυνηγοί από την Θράκη μεταξύ των οποίων και γνωστός σκυλέμπορας που φέρνει γουρουνόσκυλα από την Τουρκία. Ο εν λόγω, σκυλέμπορας είχε φέρει μαζί του εμπόρευμα για να παρουσιάσει στην παρέα.
 
Τα σκυλιά σηκώνουν το γουρούνι το οποίο μετά από καταδίωξη κατέφυγε σε σπίτια κοντινού χωριού και εγκλωβίστηκε σε ένα περιφραγμένο. Ο σκυλέμπορας, δεν καταλαβαίνει τίποτα. Πάει στο απαγορευμένο και αρχίζει τις τουφεκιές. Οι κάτοικοι του χωριού ανάστατοι, αναγκάστηκαν να καλέσουν την αστυνομία και λίγο αργότερα έφθασε στο σημείο μαζί με Ομοσπονδιακό Θηροφύλακα της ΣΤ’ ΚΟΜΑΘ.
 
Συνελήφθη ο σκυλέμπορας, κατασχέθηκε το όπλο, έγιναν όλες οι απαραίτητες ενέργειες και η υπόθεση πήρε το δρόμο της δικαιοσύνης.
 
Δυστυχώς κάτι τέτοιοι «κυνηγοί» δημιουργούν τεράστια προβλήματα στους γουρουνοκυνηγούς και στην κυνηγετική οικογένεια. Μόνο ένας τρόπος υπάρχει να μην δημιουργηθούν παρόμοια περιστατικά στο μέλλον. Απομόνωση τέτοιων ατόμων από τις κυνηγετικές παρέες.
 
Για την ιστορία….Ο σκυλέμπορας έφυγε με γεμάτη την τσέπη από την Ημαθία για τη Θράκη. 
 
Η συντακτική ομάδα του iHunt.gr
 

SVESTONOF


Σχετικά Άρθρα

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο ihunt.gr. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας Αποδοχή Περισσότερα