Αρχική iHunt.gr Μαζική συμμετοχή στη συνέλευση του Κυνηγετικού Συλλόγου Ιωαννίνων

Μαζική συμμετοχή στη συνέλευση του Κυνηγετικού Συλλόγου Ιωαννίνων

από iHunt Team
kinigois2

Τους φόβους τους, ότι το κυνήγι θα δεχθεί έναν νέο διωγμό, μεγαλύτερο ίσως από κείνο που έζησε κατά τη διάρκεια υπουργίας της Τίνας Μπιρμπίλη, εξέφρασαν εκατοντάδες κυνηγοί του Νομού Ιωαννίνων που πήραν μέρος στην ετήσια γενική συνέλευση του Συλλόγου.
 
Ο Πρόεδρος του Κυνηγετικού Συλλόγου Ιωαννίνων Βαγγέλης Λύτρας αναφέρθηκε στα πεπραγμένα της προηγούμενης χρονιάς και στους στόχους, ανάμεσα στους οποίους είναι η άμεση λειτουργία του Σκοπευτηρίου και υπογράμμισε τη σταθερή και πάγια θέση για πάταξη της λαθροθηρίας.
 
 
«Όσοι επιδίδονται σε κάτι τέτοιο δεν ανήκουν στην δική μας οικογένεια» ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Λύτρας.
 
Χαιρετισμό στην ετήσια εκδήλωση απηύθυνε και ο Πρόεδρος της Κυνηγετικής Ομοσπονδίας Ηπείρου καθώς εδώ κι αρκετούς μήνες οι σχέσεις Ομοσπονδίας και Συλλόγου έχουν εξομαλυνθεί πλήρως και έχει βρεθεί κοινός τόπος συνεργασίας.
 
Οι κυνηγοί δεν κρύβουν την ανησυχία για τυχόν νομοθετικές ρυθμίσεις που θα είναι δυσμενείς για τους ίδιους και το κυνήγι και δήλωσαν ότι αν κάτι τέτοιο συμβεί θα τους βρει για μία ακόμη φορά αντίθετους κι ενωμένους να δώσουν τον αγώνα τους.
 

Print Friendly, PDF & Email

Σχετικά Άρθρα

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο ihunt.gr. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας Αποδοχή Περισσότερα