Αρχική iHunt.gr Μαζι με την έναρξη του κυνηγιού αυξήθηκαν και οι επιθέσεις λύκων σε κυνηγόσκυλα

Μαζι με την έναρξη του κυνηγιού αυξήθηκαν και οι επιθέσεις λύκων σε κυνηγόσκυλα

από iHunt Team
likoi

Δυο νέα διαφορετικά κρούσματα θανατηφόρων επιθέσεων λύκων σε κυνηγόσκυλα σημειώθηκαν το Σάββατο 10/09/17 σε άοπλη, απλή εκπαιδευτική έξοδο και ξανά το επόμενο Σάββατο 16/09/17 (αυτή μάλιστα ήταν διπλή, σκοτώθηκαν και φαγώθηκαν 2 σκυλιά) κατά την έναρξη της σεζόν για τον λαγό, στους Φιλιππαίους της Σαμαρίνας στα Γρεβενά !!!
 
Στην πρώτη περίπτωση, το Σάββατο 10/09/17 το “λαχείο” κλήρωσε στον συνάδελφο Χρήστο Λέφα και στον άτυχο σκύλο του, τον Ρόμπι, 6 χρονών Ιταλικό Σεγκούτσι.
 
Ας δούμε λοιπόν πως περιγράφει το χρονικό της θανατηφόρας επίθεσης στον σκύλο του, ο ίδιος ο Χρήστος  : ” Η επίθεση έγινε το Σάββατο 10/09/17 πρωινή ώρα στην περιοχή Σταυρός, ανάμεσα Φιλιππαίους και Σαμαρίνα, στην διασταύρωση που στρίβεις αριστερά για το χιονοδρομικό. Μαζί με έναν φίλο βρεθήκαμε στην συγκεκριμένη περιοχή και ενώ το σκυλί είχε σηκώσει θήραμα και το καταδίωκε, με την δίωξη απομακρύνθηκε και δεν ακούσαμε τίποτα . Μας ανησύχησε το γεγονός ότι το σκυλί έμεινε για λίγο στάσιμο (το βλέπαμε στο gps) και έτσι ξεκινήσαμε προς τα εκεί. Όταν φτάσαμε είδαμε τον Ρόμπι κομματιασμένο, έτσι όπως φαίνεται στην φωτογραφία.”
 
 
Ότι απέμεινε από τον άτυχο Ρόμπι
 
Στην δεύτερη περίπτωση, προχτές Σάββατο 16/09/17 στην ίδια ευρύτερη περιοχή των Φιλιππαίων, άτυχος στάθηκε ο συνάδελφος Γιώτης Ζαφείρης και οι 2 σκύλες του, η Λούση 5 χρονών και η Τζίνα 9 χρονών.
 
Το σκηνικό της επίθεσης ολόιδιο με το προηγούμενο και ολόιδιο με όλες σχεδόν τις επιθέσεις που έχουν συμβεί σε κυνηγόσκυλα !!! Η Λούση και η Τζίνα είχαν σηκώσει λαγό και τον κυνηγούσαν όταν συνέβη η επίθεση !!! Ο Γιώτης κατάλαβε ότι κάτι περίεργο συμβαίνει όταν είδε στο Gps ότι η καταδίωξη είχε άξαφνα διακοπεί και η πεντάχρονη Λούση ήταν ακίνητη για αρκετή ώρα. Ακολουθώντας την ένδειξη του Gps βρήκε την σκυλίτσα του την Λούση κομματιασμένη , ενώ την εννιάχρονη Τζίνα που φορούσε κουδουνάκι δεν την βρήκε ποτέ !!!!
 
 
Η Λούση μερά την επίθεση
 
του Αλέξανδρου Παλαιολόγου για το iHunt.gr

Print Friendly, PDF & Email

Αφήστε ένα σχόλιο

* Χρησιμοποιώντας αυτό το έντυπο συμφωνείτε με την αποθήκευση και χειρισμό των δεδομένων σας από αυτόν τον ιστότοπο.

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο ihunt.gr. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας Αποδοχή Περισσότερα