Αρχική iHunt.gr Μακρακώμη : Συνεχίζουν να κόβουν βόλτες τα αγριογούρουνα στο εθνικό δίκτυο

Μακρακώμη : Συνεχίζουν να κόβουν βόλτες τα αγριογούρουνα στο εθνικό δίκτυο

από iHunt Team

demobannerΞεκίνα την Τετάρτη 15 Σεπτεμβρίου, η επίσημη θήρα για τα αγριογούρουνα την τρέχουσα κυνηγετική περίοδο, με διάρκεια έως 28 Φεβρουαρίου 2022 (Τετάρτη & Σαββατοκύριακο χωρίς περιορισμό σε αριθμό).

Παρά τα μέτρα που έχουν εξαγγελθεί για τη μείωση του πληθυσμού τους, σε πολλές περιοχές της χώρας εξακολουθούν και προκαλούν σοβαρές ζημιές στις καλλιέργειες και το χειρότερο είναι κίνδυνος – θάνατος για μεγάλο μέρος του επαρχιακού αλλά και του εθνικού οδικού δικτύου.

Η φωτογραφία είναι αργά τη νύχτα ξημερώνοντας Τρίτη, από τον Αναπληρωτή Δήμαρχο Μακρακώμης Πάνο Κοντογεώργο που προειδοποιούσε τους οδηγούς που κινούνταν από Σπερχειάδα προς Μακρακώμη και το αντίστροφο, για εμφάνιση στο δρόμο τουλάχιστον 10 αγριογούρουνων στο ύψος του ηλεκτρολογείου «Υφαντή».

Στο Δήμο Μακρακώμης, το πρόβλημα είναι πολύ έντονο με ολόκληρα κοπάδια να κατεβαίνουν ακόμη και μέσα στις αυλές, έχοντας απόλυτα εξοικειωθεί με τους ανθρώπους και τις δραστηριότητές τους! Επίσης πολύ συχνά έχουν προκαλέσει τροχαία ατυχήματα σε διερχόμενους οδηγούς της ε.ο. Λαμίας – Καρπενησίου.Print Friendly, PDF & Email

demobanner

Print Friendly, PDF & Email


Σχετικά Άρθρα

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο ihunt.gr. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας Αποδοχή Περισσότερα