Αρχική iHunt.gr Ματαιωνεται η εκθεση του ΟΦΕΙ στην Αρνισσα

Ματαιωνεται η εκθεση του ΟΦΕΙ στην Αρνισσα

από iHunt Team
omilos

 

Ματαιώνεται η προγραμματισμένη έκθεση του Ομίλου Φίλων Ελληνικού Ιχνηλάτη στην Αρνίσσα. Σύμφωνα με την ανακοίνωση που εξεδωσε ο ΟΦΕΙ, η έκθεση ματαιώνεται μετά από την πρωτοφανή και ανεπίτρεπτη ενέργεια  μεγαλοεκτροφέα να καπηλευτεί την εκδήλωση και να προβεί σε όργιο διαφήμισης για το εκτροφείο του και τις δραστηριότητές του. Πιο συγκεκριμένα η ανακοίνωση του ΔΣ του ΟΦΕΙ αναφέρει :

Το Δ.Σ. του ΟΦΕΙ πήρε την αυστηρή απόφαση να ματαιώσει την προγραμματισμένη έκθεση Μορφολογίας στην Άρνισσα, διότι έγινε πρωτοφανής και ανεπίτρεπτη ενέργεια από μεγαλοεκτροφέα να καπηλευτεί την εκδήλωση και να προβεί σε όργιο διαφήμισης για το εκτροφείο του και τις δραστηριότητές του.

Για να γίνει αντιληπτό το μέγεθος της αυθαιρεσίας παραθέτουμε μόνο την εξής φράση του:

«κ.Βαβουρακη ελπιζω να χαρειται που στην αρνισσα θα παρουσιαστουν 100 και πλεον σκυλοι.που θα ερθουν κυνηγοι από το εξωτερικο για την εκθεση.που το 80 τις 100 θα είναι ιδιοκτητες ε.ι που θα συμμετεχουν για πρωτη φορα.που η ερτ3 θα καληψη την εκδηλωση κ.τλ»

Ουδείς εκτροφέας έχει το δικαίωμα να κάνει πρόγραμμα της έκθεσης και κατάλογο εκθετών από Ελλάδα ή από εξωτερικό. Και μόνο ο Όμιλος μπορεί να καλέσει την ΕΡΤ-3 ή οποιοδήποτε μέσο ενημέρωσης και όχι κάποιος εκ των συμμετεχόντων.

Τα παραπάνω έγιναν χωρίς την άδεια του ΟΦΕΙ, χωρίς τη σύμφωνη γνώμη του Δ.Σ. και μάλιστα χωρίς να ενημερωθεί καν ο Όμιλος για τις πρωτοβουλίες του εκτροφέα και των συνεργατών του.

Τονίζουμε ότι όλοι ανεξαιρέτως οι εκτροφείς έχουν ΕΝΑ ΜΟΝΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ, να δηλώσουν συμμετοχή στην έκθεση.

Για όλα τα θέματα που αφορούν τη διενέργεια της έκθεσης, αρμόδιος και υπεύθυνος είναι ΜΟΝΟ ο διοργανωτής ΟΜΙΛΟΣ και στην προκειμένη περίπτωση ο ΟΦΕΙ, και εφαρμόζει τους Γενικούς Κανονισμούς Εκθέσεων του ΚΟΕ.

Ο Όμιλος δεν επιτρέπει σε κανένα εκτροφέα, σε κανένα κυνοτρόφο και σε κανένα έμπορο σκύλων, να παρεμβαίνει και να ρυθμίζει τη διαδικασία των εκθέσεων.

Επισημαίνουμε ακόμη ότι, σύμφωνα με το άρθρο 18 του Γενικού Κανονισμού Εκθέσεων, δεν επιτρέπεται στις εκθέσεις ,να φέρουν οι εκθέτες μέσα στο στίβο, διακριτικά εκτροφείων ή ονόματα σκύλων.

Σκοπός των Εκθέσεων σκύλων είναι η επιλογή και επιβράβευση των καλύτερων δειγμάτων της φυλής, ανάλογα με τον βαθμό ταύτισής τους με το πρότυπο της φυλής, η ενημέρωση του κοινού, η προώθηση της υπεύθυνης κυνοφιλίας και η ψυχαγωγία.

Δεν είναι σκοπός των εκθέσεων η διαφήμιση των εκτροφείων, ούτε η προβολή εκτροφέων ή εμπόρων σκύλων.

ΑΘΗΝΑ 22-3-2013

Ο Πρόεδρος του ΟΦΕΙ Δημήτρης Βαβουράκης”

 

Ο εκτροφέας είναι ο κ. Μπακατσούλας, ο οποίος μέσω τρίτων έστειλε ένα fax στον ΟΦΕΙ  και αποσύρει την συμμετοχή του στην έκθεση. 

O ΟΦΕΙ ετοιμάζεται πυρετωδώς για τις δύο εκθέσεις μορφολογίας που είναι προγραμματισμένες να γίνουν στην Αθήνα στις 13 & 14 Απριλίου. Δείτε εδώ περισσότερες πληροφορίες.

Print Friendly, PDF & Email

Σχετικά Άρθρα

2 Σχόλια

Avatar
Λουλάκης Κων/νος 22 Μαρτίου, 2013 - 19:57

Το fax στάλθηκε και στον ΟΦΕΙ
Το fax στάλθηκε και στον ΟΦΕΙ και σε εμένα από τον κ. Μπακατσούλα, με την παράκληση να δημοσιευθεί στην ομάδα του ΟΦΕΙ και των ΦΙΛΩΝ ΤΟΥ ΕΙ(στην οποιία είμαι διαχειριστής) στο f/b, αλλά ο ΟΦΕΙ κάνει σαν να μην το έλαβε. Το ανάρτησα στην ομάδα των Φίλων του ΕΙ, αλλά η ανάρτηση μου στην ομάδα του ΟΦΕΙ ακόμα περιμένει εδώ και πολλές ώρες την έγκριση του διαχειριστή για να δημοσιευθεί. Το έβαλα λοιπόν ως σχόλιο κάτω από την ανάρτηση του προέδρου του ΟΦΕΙ, που δε χρειάζεται έγκριση από το διαχειριστή. Με την άδεια σας θα το αναρτήσω και εδώ.

Avatar
Λουλάκης Κων/νος 22 Μαρτίου, 2013 - 20:00

Ο κ. Μπακατσούλας είναι στο
Ο κ. Μπακατσούλας είναι στο Γράμμο στο Πληκάτι, και επειδή από εκεί δεν έχει πρόσβαση στο internet μου έστειλε το παρακάτω fax, με το οποίο αποσύρει τη συμμετοχή του από την έκθεση της Άρνισσας, και με παρακάλεσε να το δημοσιεύσω στις ομάδες του ΟΦΕΙ και των Φίλων του ΕΙ στο f/b.

Το fax λέει:

Αξιότιμε κ. Πρόεδρε και Δ/Σ του ΟΦΕΙ επειδή αν κατάλαβα καλά αναφέρεσται στο πρόσωπό μου ως υπεύθυνο για την απόφαση σας να ματαιώσετεαι τον αγώνα στην Άρνισσα, δηλώνω δημόσια ότι αποσύρω την συμμετοχή μου από την ανωτέρα έκθεση.

Μπακατσούλας Γεώργιος
22/3/2013
Κάτοικος Γράμμου

*Παρακαλώ όπως το δημοσιεύσεται στις ομάδες ΟΦΕΙ και ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΕΙ στο διαδίκτυο διότι δεν έχω πρόσβαση.

Και όποιος θέλει να δει το fax ας κάνει κλικ στον παρακάτω σύνδεσμο

http://www.facebook.com/photo.php?fbid=10200947080389103&set=o.238143812941393&type=1&theater

Τα σχόλια είναι κλειστά

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο ihunt.gr. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας Αποδοχή Περισσότερα