Αρχική iHunt.gr Μεγάλη επιχείρηση της θηροφυλακής της Δ’ ΚΟΣΕ

Μεγάλη επιχείρηση της θηροφυλακής της Δ’ ΚΟΣΕ

από iHunt Team

demobanner

Μια επιχείρηση διαρκείας της Ομοσπονδιακής Θηροφυλακής της Δ’ Κυνηγετικής Ομοσπονδίας Στερεάς Ελλάδος βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη και στέφεται  μέχρι στιγμής με πολύ μεγάλη επιτυχία κάνοντας σαφές σε όλους τον σημαντικό ρόλο που έχει η Ομοσπονδιακή Θηροφυλακή στην κυνηγετική δραστηριότητα στη χώρα μας.

Κατά τη διάρκεια των περασμάτων της τσίχλας οι Ομοσπονδιακοί Θηροφύλακες της Δ’ Κυνηγετικής Ομοσπονδίας Στερεάς Ελλάδος με συνεχόμενους και καθημερινούς ελέγχους μήνυσαν πολλούς λαθροθήρες και κατάσχεσαν μεγάλο αριθμό ηχομιμητικών συσκευών σε περιοχές ευθύνης της Δ’ ΚΟΣΕ. Συνέλαβαν λαθροθήρες που παρά τα εντυπωσιακά περάσματα ήθελαν και άλλο. Ήθελαν να γεμίζουν την άπληστη τσάντα τους μόνο και μόνο για μια φωτογραφία. Ήθελαν να κοροιδέψουν τους συνάδερφους κυνηγούς που έβλεπαν τις τσίχλες να πετούν σε απίστευτα ύψη την ίδια ώρα που αυτοί ξεφυσιγγιαζόντουσαν.

Οι θηροφύλακες δεν δίστασαν να κάνουν μήνυση ανεξάρτητα από το όνομα που κουβαλούσε αυτός που λαθροθήρευε. Ανεξάρτητα από τις πιέσεις που δέχτηκαν από βουλευτές, δημοτικούς συμβούλους κλπ.

Αξίζει ένα μπράβο σε αυτά τα παιδιά. Μια καλή κουβέντα είναι η καλύτερη ανταμοιβή τους. Το κυνήγι και οι κυνηγοί τους χρειαζόμαστε αν θέλουμε να συνεχίσει να υπάρχει το ελεύθερο παραδοσιακό κυνήγι.

Στην τεράστια αυτή επιχείρηση της Δ’ ΚΟΣΕ συμμετέχουν θηροφύλακες από την Αθήνα, τον Πειραιά, τα Μέγαρα, τη Σαλαμίνα, την Αίγινα, τη Λειβαδιά, τη Θήβα τη Φθιώτιδα και την Εύβοια.

Πρέπει επίσης να αναφέρουμε ότι οι Ομοσπονδιακοί Θηροφύλακες της Δ’ Κυνηγετικής Ομοσπονδίας Στερεάς Ελλάδος κατέσχεσαν αρκετά χιλιόμετρα αόρατου διχτυού και αρκετά κλουβιά με ωδικά πτηνά. Τα πτηνά αυτά προορίζονταν για τη μαύρη αγορά που ανθεί στη χώρα μας.

Κώστας Λουρής για το iHunt.gr

Print Friendly, PDF & Email

Σχετικά Άρθρα

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο ihunt.gr. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας Αποδοχή Περισσότερα