Αρχική iHunt.gr Μεγάλη Επιχείρηση της θηροφυλακής της Δ’ ΚΟΣΕ για ηχομιμητικές συσκευές….VIDEO

Μεγάλη Επιχείρηση της θηροφυλακής της Δ’ ΚΟΣΕ για ηχομιμητικές συσκευές….VIDEO

από iHunt Team
42498161_2265986293414787_4918128632167137280_n

Μεγάλη επιχείρηση της Θηροφυλακής της Δ’ ΚΟΣΕ ξεκίνησε πριν λίγες ημέρες στα νησιά του Σαρωνικού. Σκοπός της επιχείρησης είναι η πάταξη του φαινομένου της χρήσης των ηχομιμητικών συσκευών. Το κλιμάκιο αποτελούνταν από την Πόπη Γιαννίτση και τους Αλέκο Κόκκαλη, Δημήτρη Τζουρά, Νίκος Σπερνοβασίλη, Στέλιο Τοτό, Ανδρέα Κάπελα, Θεόδωρο Κύριο και Ανδρέα Κοκόση. 
 
Για τέσσερις ημέρες οι θηροφύλακες έκαναν εφόδους στην Αίγινα, στην Σαλαμίνα, στον Πάτροκλο στον Αρζηντά, στις Φλέβες και όπου αλλού υπήρχε καταγγελία για χρήση ηχομιμητικής συσκευής.
 
 
 
Χαρακτηριστικό είναι το παράδειγμα όπου βρέθηκαν σε λειτουργία τέσσερις ηχομημιτικές συσκευές σε μια απόσταση 2 χιλιομέτρων. 
 
 
Οι επιχειρήσεις της Δ΄ΚΟΣΕ θα συνεχιστούν και τις επόμενες ημέρες  με αμείωτο ρυθμό  αφού ήδη άλλη ομάδα έχει αναλάβει δράση.
 
Κώστας Λουρής για το iHunt.gr
 

Print Friendly, PDF & Email

Αφήστε ένα σχόλιο

* Χρησιμοποιώντας αυτό το έντυπο συμφωνείτε με την αποθήκευση και χειρισμό των δεδομένων σας από αυτόν τον ιστότοπο.

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο ihunt.gr. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας Αποδοχή Περισσότερα