Αρχική iHunt.gr Μεγάλος Διαγωνισμός Φωτογραφίας από τη Beretta Hellas

Μεγάλος Διαγωνισμός Φωτογραφίας από τη Beretta Hellas

από iHunt Team

Έναν διαγωνισμό κυνηγετικής φωτογραφίας, που θα αντικατοπτρίζει την κουλτούρα, τις αξίες, την αισθητική και τον πολιτισμό της κοινωνίας των κυνηγών, ξεκίνησε τη Δευτέρα 10-08-2020, η Beretta Hellas.

Tο κυνήγι αποτελείται από δισεκατομμύρια εικόνες και συναισθήματα. Και η φωτογραφία είναι πραγματικά όμορφη, αν καταφέρνει να αποτυπώνει κάποια από αυτές τις εικόνες, ή κάτι απειροελάχιστο από αυτά τα συναισθήματα. Το κυνήγι είναι μία προσωπική υπόθεση, ένα εσωτερικό κάλεσμα.

Μοιραστείτε μαζί μας τις στιγμές σας με την ΒERETTA στη φύση, στα πιο απίθανα μέρη, στα πιο απίστευτα τοπία, μόνος, με την παρέα σας ή με τον σκύλο σας. Αφήστε να βγει από μέσα σας ο καλλιτέχνης. Σίγουρα θα μας εκπλήξετε!!!

Σας προσκαλούμε να γίνετε μέρος αυτού του διαγωνισμού στέλνοντας μας τις φωτογραφίες και να διεκδικήσετε μια θέση για το Ημερολόγιο της Beretta Hellas 2021.

Προϋποθέσεις συμμετοχής

o Κάθε συμμετέχων μπορεί να στείλει μέχρι 5 φωτογραφίες.
o Προσοχή, οι φωτογραφίες να μην περιέχουν υπογραφές, υδατογραφήματα, στοιχεία επικοινωνίας, και περιθώρια.
o Δεν επιτρέπονται φωτογραφίες με νεκρά θηράματα και γενικά με οπτικό υλικό που δεν είναι σύμφωνο με την νομοθεσία και απαγορεύεται να δημοσιευτεί και με βάση των κανονισμών του facebook.

Η επιλογή των νικητών θα γίνει με βαθμολογία κατά 40% από τον αριθμό των like που θα λάβουν οι φωτογραφίες στην σελίδα μας στο Facebook και κατά 60% από κριτική επιτροπή η οποία θα ανακοινωθεί πριν τη λήξη του διαγωνισμού.

Όσοι από εσάς θέλουν να λάβουν μέρος στο διαγωνισμό μας, παρακαλώ πατήστε ΕΔΩ για να συμπληρώσετε τη φόρμα συμμετοχής και να επισυνάψετε τις φωτογραφίες σας.

Ο Διαγωνισμός λήγει Τετάρτη 30 Νοεμβρίου 2020 και οι νικητές θα ανακοινωθούν στις 15/01/2021 μέσα από το berettahellas.gr και τη σελίδα μας στο facebook.

Print Friendly, PDF & Email

Σχετικά Άρθρα

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο ihunt.gr. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας Αποδοχή Περισσότερα