Αρχική iHunt.gr Μεγαλη επιτυχια είχε ο χορος του ΚΣ Δοξατου

Μεγαλη επιτυχια είχε ο χορος του ΚΣ Δοξατου

από iHunt Team
LOGO_KSDOXATOY

demobanner

 Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε χθες Σάββατο 16/03/2013 το βράδυ ο χορός του Συλλόγου μας. Για τις δύσκολες συνθήκες που διανύει τις σημερινές ημέρες ο Ελληνικός λαός, η προσέλευση του κόσμου ήταν κάτι παραπάνω από ικανοποιητική. Περίπου 230 άτομα πλαισιόσανε το χορό μας και μέσα σε αυτούς υπήρχανε όλοι οι επίσημοι καλεσμένοι μας και βέβαια 9 από τους 13 βετεράνους κυνηγούς που βραβευτήκανε για την πολυετή τους ενασχόληση με το κυνήγι.

Οι επίσημοι που βρεθήκανε στον χορό μας για να μας τιμήσουν ήταν οι εξής:

Ο Δήμαρχος Δοξάτου κ.Χατζηλαζάρου Αναστάσιος και οι αντιδήμαρχοι κ.Ζουρνατζής Ευάγγελος και κ.Σαραπάρης Κωνσταντίνος, επίσης η πρόεδρος του Τοπικού του Τοπικού Διαμερίσματος Δοξάτου κ.Καρατζόγλου Ευθυμία, το μέλος του Δημοτικού Συμβουλίου κ.Σερέτης Ανέστης, και μέλη του Πολιτιστικόυ Συλλόγου Δοξάτου. Από την Κυνηγετική Οικογένεια ο κ.Ευμοιρίδης Δημήτριος μέλος του Δ.Σ. της ΚΟΜΑΘ, ο κ.Καλαϊτζίδης Κωνσταντίνος  Πρόεδρος του Κ.Σ. Καβάλας και Πρόεδρος της Κυνηγετικής μας περιφέρειας Δράμας – Καβάλας, ο Πρόεδρος του Κ.Σ. Δράμας κ.Γεωργιάδης Ιωάννης, ο Πρόεδρος του Κ.Σ. Νευροκοπίου Αμβροσιάδης Σάββας και μέλη του Δ.Σ του συγκεκριμένου Συλλόγου, ο Θηραματολόγος μας και Επιστημονικός Συνεργάτης της ΚΟΜΑΘ κ.Καραμπατζάκης Θεοφάνης, και από το Δασαρχείο μας ο κ.Τσίγγης Ανδρέας Τμηματάρχης Δασοτεχνικών έργων, η κ.Δημητριάδου Σταυρούλα υπεύθυνη θήρας, και ο καλός φίλος κ.Κεχαγιόγλου Σταύρος ως εκτελών χρέη Προέδρου στον Φορέα Διαχείρισης Οροσειράς Ροδόπης. Παρόντες ήταν οι 2 Ομοσπονδιακοί Θηροφύλακες κ.Τόσκας Γεώργιος και κ.Συμεωνίδης Γεώργιος. Δεν θα πρέπει κλείνοντας να λησμονήσουμε για πρώτη φορά σε χορό του Συλλόγου μας την παρουσία των φίλων Βουλγάρων από τον Σύλλογο Κυνηγών και Ψαράδων του Γκότσε Ντέλτσεφ τους κκ.Βαλερί Σαράντεφ – Πρόεδρο, τον Ιβάν Γκοράνροφ – Γραμματέα και Καλίν Κοφ μέλος του ΔΣ και διερμηνέα τους.

Ο χορός όπως προαναφέραμε σημείωσε μεγάλη επιτυχία. Πλήθος κεφάτου κόσμου έδωσε το παρόν του, τιμώντας τον Κυνηγετικό μας Σύλλογο. Μέσα στο κόσμο βρεθήκανε και 9 βετεράνοι παλαίμαχοι κυνηγοί που ήρθανε για να τους δώσουμε μία αναμνηστική πλακέτα. Όλοι τους νιώσανε ευτυχισμένοι για την ενέργειά μας αυτή και μας δώσανε πολλά συγχαρητήρια για την κίνησή μας αυτή, να τους βραβεύσουμε.Τιμητική πλακέτα πήρανε αλφαβητικά οι παλαίμαχοι κυνηγοί μας.

1. Αναστασιάδης Παναγιώτης ετών 83 από τα Πηγάδια Δράμας και 55 χρόνια κυνηγός. Την βράβευση έκανε ο Πρόεδρος μας κ.Χατζηπροδρόμου Ιπποκράτης. 

2. Αραμπατζόγλου Νικόλαος ετών 80 από την Χωριστή Δράμας και 50 χρόνια κυνηγός. Την βράβευση έκανε ο κ.Τσίγγης Ανδρέας. 

3. Αργυρίου Απόστολος ετών 80 από τον Άγιο Αθανάσιο Δράμας και 60 χρόνια κυνηγός. Την βράβευση έκανε ο κ.Βαλερί Στογιάνοφ.

4. Ηλιάδης Αβραάμ ετών 80 από τα Κύργια Δράμας και 60 χρόνια κυνηγός. Την βράβευση έκανε ο κ.Ευμοιρίδης Δημήτριος.5. Παπαδόπουλος Αβραάμ ετών 87 από τον Άγιο Αθανάσιο Δράμας και 50 χρόνια κυνηγός. Την βράβευση έκανε ο κ.Κεχαγιόγλου Σταύρος. 

6. Σακκόπουλος Παντελής ετών 81 από τον Άγιο Αθανάσιο Δράμας και 60 χρόνια κυνηγός. Την βράβευση έκανε η κ.Δημητριάδου Σταυρούλα. 

7. Τσιμουλάκης Ηλίας ετών 82 από το Δοξάτο και 62 χρόνια κυνηγός. Την βράβευση έκανε ο Γεν.Γραμματέας μας κ.Μουλιστάνος Ηλίας που συμμετέχει μαζί με τον κ.Τσιμουλάκη στην ίδια κυνηγετική παρέα κατά την περίοδο της θήρας του Λαγού.

8. Φραγκούλης Δημήτριος ετών 84 από το Δοξάτο και 62 χρόνια κυνηγός. Την βράβευση έκανε ο Πρόεδρός μας κ.Χατζηπροδρόμου Ιπποκράτης που τίμησε τον κ.Φραγκούλη και για την τέως ενασχόλησή του με τα κοινά του Συλλόγου μας κατά την ίδρυσή του.

Στο τέλος της βραδιάς ακολούθησε η κλήρωση των λαχείων μας που κληρώνανε 6 μεγάλα δώρα.

Βγήκανε από την κληρωτίδα οι παρακάτω λαχνοί.

1. Ο αριθμός 3010 που κερδίζει ένα όπλο αξίας 500€ από το κατάστημα του κ.Μιχαηλίδη Γεώργιου, προσφορά από τον κ.Κουτσίδη Μιχαήλ ιδιοκτήτη της εταιρίας Autoparts – Εμπόριο Ανταλλακτικών Αυτοκινήτου παντός τύπου που βρίσκεται στο 1ο χιλ. Μικροχωρίου – Δράμας.  (Βρέθηκε ο τυχερός).2. Ο αριθμός 2331 που κερδίζει μία δωροεπιταγή αξίας 500€ προσφορά από τον Δήμο Δοξάτου που θα το παραλάβει επίσης από το κατάστημα του κ.Μιχαηλίδη Γεώργιου. (Βρέθηκε ο τυχερός).

3. Ο αριθμός 1004 που κερδίζει ένα όπλο αξίας 500€ προσφορά του Κ.Σ. Δοξάτου. Ο τυχερός θα το παραλάβει το δώρο του από το κατάστημα κυνηγετικών ειδών της κας Κατσιγιάννης Κλεοπάτρας.

4. Ο αριθμός 0191 που κερδίζει με εγκατάσταση νυχτερινού ρεύματος προσφορά από τον Ηλεκτρολόγο Μηχανικό ΤΕ και μέλος του Συλλόγου μας κ. Αβραμίδη Νίκου αξίας 200€. Το δώρο θα το παραλάβει ο κάτοχος του από τα γραφεία του Συλλόγου μας. 

5. Ο αριθμός 3142 που κερδίζει το ίδιο με το παραπάνω δώρο και,

6. Ο αριθμός 3292 που κερδίζει ένα φούρνο μικροκυμάτων αξίας 180€ προσφορά από τον Όμιλο Σούπερ Μάρκετ Γουντζίδη Α.Ε. Το δώρο θα το παραλάβει ο τυχερός από τα γραφεία του Συλλόγου μας. (Βρέθηκε ο τυχερός). Όλα τα δώρα που κερδίσανε οι παρευρισκόμενοι θα τα πάρουν από τα γραφεία του Συλλόγου μας. Τα δώρα υπάρχουν κάποια στο Σύλλογο και κάποια σε καρτελάκια που θα τα πάρουν από τους δωροθέτες που μας δώσανε τα 307 δώρα. Κλείνοντας να ευχαριστήσουμε για ακόμη μία φορά όλους τους Δωροθέτες μας και βέβαια τον Χορηγό επικοινωνίας τον Όμιλο Εταιριών Star Δράμας.

Ο Σύλλογός μας θα παραμείνει ανοιχτά κάθε εργάσιμη ημέρα Δευτέρα και Τετάρτη απόγευμα από τις 19:00 ως 21:00.

Τα τηλέφωνα επικοινωνίας είναι: 

Πρόεδρος κ.Χατζηπροδρόμου Ιπποκράτης –  6972638143  

Γεν. Γραμματέας κ.Μουλιστάνος Ηλίας – 6945080645

Γραφεία Συλλόγου 2521066008

 

Print Friendly, PDF & Email

demobanner

Print Friendly, PDF & Email


Σχετικά Άρθρα

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο ihunt.gr. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας Αποδοχή Περισσότερα