
Το χθεσινό μας άρθρο με τίτλο “Το φιλότιμο ενός θηροφύλα” διακαιώνεται πανηγυρικά σήμερα με την ανακοίνωση που εξέδωσε ο Κ.Σ Αμαλιάδας.
“Μεγαλη επιτυχια σημερα 5 Αυγουστου 2012, στην καταπολεμηση της λαθροθηριας. Συγκεκριμενα, επειτα απο συντονισμο του κυνηγετικου συλλογου Αμαλιαδας σε συνεργασια και με ακομα 2 θηροφυλακες απο γειτονικους συλλογους, συλληφθηκε σημερα τα ξημερωματα στις 05:30, λαθροθηρας, ο οποιος λαθρο-κυνηγουσε λαγους τη νυχτα με τη χρηση των φωτων του ιδιοκτητου τρακτερ του. Επειτα απο καταδιωξη που ακολουθησε αφου ο δραστης αποπειραθηκε να διαφυγει, συνεληφθη οπου και οδηγηθηκε στο δασαρχειο Αμαλιαδας προκειμενου να ακολουθηθει η νομιμη-προβλεπομενη διαδικασια. Κατασχεθηκαν το οπλο το οποιο σημειωτεον ο ιδιος παραδεχτηκε πως δεν το ειχε ουτε καν δηλωμενο καθως και το τρακτερ του.”
Νομίζω ότι ένα μπράβο είναι λίγο. Αυτό που χρειάζονται οι Σύλλογοι και η Θηροφυλακή είναι η βοήθεια των κυνηγών. Το μόνο που μένει να δούμε ποια θα είναι η παραδειγματική τιμωρία του λαθροθήρα.
3 σχόλια
Γιατι δεν δινουν το ονομα
Γιατι δεν δινουν το ονομα αυτου του λαθροθηρα να γινει ρεζιλι? Μηπως για να το κουκουλωσουν αν βαλει βυσμα?
Και εμείς έχουμε λαγούς στον
Και εμείς έχουμε λαγούς στον τόπο μας, τους ξέρουμε και μάλιστα τους έχουμε δώσει και ονόματα, αλλά δεν πάμε την νύκτα με τα φώτα. Εκείνος ο Αμαλιαδέος προφανώς ήταν έξυπνος!
Χμ, για να δούμε … θα κατασχεθεί το τρακτέρ και το όπλο, ή θα κουκουλωθεί το θέμα με κανα δύο χιλιαρικάκια …
Θέλουμε να δούμε στιγμιότυπα από τον πλειστηριασμό του τρακτέρ!
Με κανα δυο χιλιαρικα ή με
Με κανα δυο χιλιαρικα ή με κανα δυο λαγούς?????? Στον δικο μου τον τοπο όλοι ξερουν τους λαθροθήρες αλλά οι ομοσπονδιακοί δεν εχουν μεγάλη τυχη. Και πως να εχουν δηλαδη. Αφου είναι λιγοι. Και αυτους που πιανουν γίνεται αυτο που λες εσυ. Οχι ομως με κανενα δυ χιλιαρικα.Με ενα λαγό ή κανενα καλο μεζε απο γουρουνι.Σταματησα να ασχολουμαι!!!!Βαρέθηκα.
Τα σχόλια είναι κλειστά