Αρχική iHunt.gr Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το πρώτο κυνήγι κορακοειδών του ΚΣ Αμπελοκήπων

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το πρώτο κυνήγι κορακοειδών του ΚΣ Αμπελοκήπων

από iHunt Team
41122999_2232710883657717_6350218282254991360_n

demobanner

Σε ένα από τα πιο οργανωμένα ομαδικά κυνήγια κορακοειδών των τελευταίων ετών , 68 κυνηγοί ανταποκρίθηκαν στη πρόσκληση του Κυνηγετικού Συλλόγου Αμπελοκήπων πέρα από την συμβολή τους στην διαχείριση του αριθμού των κορακοειδών, κλήθηκαν να καταγράψουν στατιστικά την εμπειρία τους σε μια σειρά κατηγορίες .

Έτσι πέραν από τα θηρευμένα πουλιά που ανακτήθηκαν, έπρεπε να καταγραφεί στην Γραμματεία ο αριθμός των πουλιών που δεν βρέθηκαν , όπως επίσης ο αριθμός των φυσιγγίων που χρησιμοποίησαν ατομικά . Τέλος κλήθηκαν όλοι να συνδράμουν στην ανάκτηση αυτών των φυσιγγίων για να μείνει το περιβάλλον στην κατάσταση που το βρήκαμε , μια ουσιαστική ενέργεια και ένα μήνυμα που πρέπει σε όλους να γίνει σιγά σιγά συνήθεια .Όπως πάντα η εκδήλωση ξεκίνησε με την καθιερωμένη ,επιτακτική και χρήσιμη επίδειξη ” Ασφαλούς Χρήσης του Όπλου “.

Η πειθαρχημένη και ομαδική ” άσκηση ” της διαχείρισης κορακοειδών τελείωνε με την απονομή εκ μέρους του Συλλόγου ενός “Αναμνηστικού Διπλώματος Συμμετοχής” .

Ο Κυνηγετικός Σύλλογος Αμπελοκήπων ευχαριστεί θερμά την ΚΟΜΑΘ για συμμετοχή της Ομοσπονδιακής Θηροφυλακής και τους κυρίους Γιάννη Ρετζέπη και Γιάννη Στόικο που περιπολούσαν διακριτικά στην εκδήλωση .

Θερμές ευχαριστίες εκ μέρους του Συλλόγου Αμπελοκήπων στους χορηγούς των φυσιγγίων που στέκονται στο ύψος των περιστάσεων και αναγνωρίζουν την συμβολή αυτής της δράσης στην διατήρηση της άγριας πανίδας μας.

Το ραντεβού ανανεώθηκε για τον Ιανουάριο !

 Print Friendly, PDF & Email

demobanner

Print Friendly, PDF & Email


Σχετικά Άρθρα

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο ihunt.gr. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας Αποδοχή Περισσότερα