Αρχική iHunt.gr Με 10.000 επικηρυξε ο ΚΣ Ιωαννινων τους κλεφτοσκυλαδες και …τις φολες

Με 10.000 επικηρυξε ο ΚΣ Ιωαννινων τους κλεφτοσκυλαδες και …τις φολες

από iHunt Team
cheverny-hounds-jerry-thorn

demobanner

Διαστάσεις επιδημίας λαμβάνει η θανάτωση κυνηγετικών σκύλων αλλά και οι κλοπές που καταγγέλλονται από μέλη του Κυνηγετικού Συλλόγου.
 
Μάλιστα το πρόβλημα έχει γίνει τόσο έντονο ώστε η διοίκηση του Κυνηγετικού Συλλόγου Ιωαννίνων έφτασε στο σημείο να επικηρύσσει τους δράστες τέτοιων ενεργειών και να ζητά πληροφορίες που θα οδηγούν στον εντοπισμό τους, παρέχοντας ως κίνητρο το ποσό των δέκα χιλιάδων ευρώ.
 
Σύμφωνα με όσα ανέφερε ο Πρόεδρος του Κυνηγετικού Συλλόγου Ιωαννίνων Βαγγέλης Λύτρας, το τελευταίο διάστημα έχουν θανατωθεί σκύλοι με δηλητηριασμένα δολώματα στις περιοχές του Μιτσικελίου και στο Ξηροβούνι.
 
Αξιοσημείωτο είναι ότι παλιότερα ανάλογα δολώματα είχαν τοποθετηθεί και σε άλλους κυνηγετικούς της Ηπείρου και ειδικότερα του Νομού Ιωαννίνων.
 
Παράλληλα καταγράφονται και καταγγέλλονται κρούσματα κλοπών κυνηγετικών σκύλων. Επιτήδειοι, κινούνται με γνώση και σύμφωνα με ενδείξεις που υπάρχουν κλέβουν επιλεγμένα κυνηγόσκυλα προφανώς για να τα οδηγήσουν στην πώληση και μάλιστα σε άλλες περιοχές.
 
Πηγή : epiruspost
 
 
 Print Friendly, PDF & Email

demobanner

Print Friendly, PDF & Email


Σχετικά Άρθρα

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο ihunt.gr. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας Αποδοχή Περισσότερα