Αρχική iHunt.gr Μηνύματα αισιοδοξίας στην πίτα του Κυνηγετικού Συλλόγου Αμαλιάδας

Μηνύματα αισιοδοξίας στην πίτα του Κυνηγετικού Συλλόγου Αμαλιάδας

από iHunt Team
ksamaliadas-696x358

demobanner

Μήνυμα ενότητας και αισιοδοξίας δόθηκε κατά την διάρκεια της εκδήλωσης για την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας του Κυνηγετικού Συλλόγου Αμαλιάδας.
 
Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στα γραφεία του Συλλόγου, παρουσία και του προέδρου της Γ’ Κυνηγετικής Ομοσπονδίας Πελοποννήσου κ. Γιώργου Κατσίκα και πλήθους κόσμου.
 
Η συμμετοχή είναι δύναμη
 
Τη μεγάλη συμμετοχή σχολίασε και ο πρόεδρος του Κυνηγετικού Συλλόγου Αμαλιάδας κ. Κώστας Μουσάς, ο οποίος στο σύντομο χαιρετισμό του επεσήμανε ότι η συμμετοχή των κυνηγών δίνει θάρρος και δύναμη στο συμβούλιο να συνεχίσει το έργο του. Αναφέρθηκε επίσης στις οικονομικές δυσκολίες που αντιμετώπισε ο Σύλλογος τα τρία τελευταία χρόνια και  οι οποίες ξεπεράστηκαν, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Χάρη στη δύναμή σας και στην πίστη σας, τα καταφέραμε και ορθοποδήσαμε και επανερχόμαστε στη λειτουργία μας όπως παλιά».
 
Ο κ. Μουσάς ενημέρωσε τα μέλη ότι ξεκίνησε και η επαναλειτουργία του εκτροφείου θηραμάτων του Συλλόγου, με ένα μικρό αριθμό φασιανών και στάθηκε ιδιαίτερα στην πολύ καλή συνεργασία που υπάρχει μεταξύ του Συλλόγου και του Δασαρχείου της Αμαλιάδας αλλά και της Γ’ Κυνηγετικής Ομοσπονδίας.
 
Δίπλα στους συλλόγους
 
Από την πλευρά του ο κ. Κατσίκας, επεσήμανε ότι το Δασαρχείο της Αμαλιάδας είναι από τα λίγα με τα οποία η Ομοσπονδία έχει τόσο καλή σχέση και συνεργασία και έκανε γνωστό στους κυνηγούς ότι έχει ξεκινήσει επαφή με όλα τα Δασαρχεία με τα οποία εμπλέκεται η Ομοσπονδία. Ευχαρίστησε επίσης τον Κυνηγετικό Σύλλογο Αμαλιάδας για την άριστη συνεργασία και δεν παρέλειψε να αναφερθεί στις προσπάθειες της Ομοσπονδίας κατά την πρόσφατη απαγόρευση της θήρας, για να εξασφαλιστούν τρεις επιπλέον ημέρες κυνήγι για τον αγριόχοιρο.
 
 
 
Κάλεσε όλους τους κυνηγούς να βρίσκονται δίπλα στους Κυνηγετικούς Συλλόγους και τις κυνηγετικές οργανώσεις και να μην τρέχουν σε παρασυλλόγους. Ιδιαίτερη αναφορά έκανε στο ‘facebook’ καλώντας τους κυνηγούς να αποφεύγουν τις αναρτήσεις, γιατί δεν προσφέρουν κάτι θετικό και μάλιστα έκανε γνωστό ότι το θέμα θα τεθεί και στη Γενική Συνέλευση της Ομοσπονδίας.
 
Σε γενικές γραμμές πάντως εμφανίστηκε αισιόδοξος και είπε χαρακτηριστικά: «Ενωμένοι θα τα καταφέρουμε».
 
Στη συνέχεια την πίτα έκοψε ο κ. Μουσάς, υπό το βλέμμα του κ. Κατσίκα και των μελών του Συμβουλίου του Συλλόγου, με πολλές ευχές για όλους τους κυνηγούς.
 
Μαρία Καραμπάτση
 
(karabatsimaro@yahoo.gr)
 
http://www.patrisnews.com/Print Friendly, PDF & Email

demobanner

Print Friendly, PDF & Email


Σχετικά Άρθρα

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο ihunt.gr. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας Αποδοχή Περισσότερα