Αρχική iHunt.gr Μηνύσεις για θήρα χωρίς άδεια από την Γ’ ΚΟΠ

Μηνύσεις για θήρα χωρίς άδεια από την Γ’ ΚΟΠ

από iHunt Team
21950695_1218298241609178_2915513145929319368_o

Το Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου 2017 οι Θηροφύλακες της Κυνηγετικής Ομοσπονδίας Πελοποννήσου Πετρόπουλος Φώτης και Χυτήρης Απόστολος με περιοχή ευθύνης τους Κυνηγετικούς Συλλόγους Κ. Αχαΐας και Αιγίου, κατά την άσκηση των καθηκόντων τους στην περιοχή Μιχόι του Δήμου Δύμης, πραγματοποιώντας σχετικούς ελέγχους βρέθηκαν τρία άτομα τα οποία δεν κατείχαν την προβλεπόμενη άδεια θήρας. 
 
Επίσης, κατά τον έλεγχο διαπιστώθηκε ότι ένα άτομο έφερε κυνηγετικό όπλο τύπου καραμπίνα η οποία μπορούσε να δεχθεί περισσότερα των τριών φυσιγγίων.
 
Εναντίον των δύο ατόμων υπεβλήθη η σχετική μήνυση για παράνομη θήρα άνευ της προβλεπόμενης άδειας καθώς επίσης κατασχέθηκαν τα κυνηγετικά όπλα τύπου καραμπίνες και τα φυσίγγια, όπως προβλέπεται από τις κείμενες διατάξεις του Νόμου περί Θήρας.
 
Στο δε τρίτο άτομο υπεβλήθη η σχετική μήνυση εναντίον του για παράνομη θήρα άνευ της προβλεπόμενης άδειας, αλλά και για παράνομη θήρα με παραποιημένο κυνηγετικό όπλο το οποίο κατασχέθηκε, ενώ καθώς δεν ήταν της ιδιοκτησίας του, υπεβλήθη μήνυση και εναντίον του ιδιοκτήτη για παράνομη παραχώρηση κυνηγετικού όπλου σε άτομο μη εφοδιασμένο με άδεια θήρας, όπως προβλέπεται από τις κείμενες διατάξεις του Νόμου περί Θήρας και του Νόμου περί Όπλων.

Print Friendly, PDF & Email

Αφήστε ένα σχόλιο

* Χρησιμοποιώντας αυτό το έντυπο συμφωνείτε με την αποθήκευση και χειρισμό των δεδομένων σας από αυτόν τον ιστότοπο.

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο ihunt.gr. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας Αποδοχή Περισσότερα