Αρχική iHunt.gr Μηνύσεις για θηλιές και αγκίστρια στη Μεσσηνία

Μηνύσεις για θηλιές και αγκίστρια στη Μεσσηνία

από iHunt Team

demobannerΚατά το τελευταίο εικοσαήμερο του μηνός Ιανουαρίου 2021, οι Ομοσπονδιακοί Θηροφύλακες των Κυνηγετικών Συλλόγων Καλαμάτας, Πύλου και Μελιγαλά σε συνεργασία με τον Θηροφύλακα του Κυνηγετικού Συλλόγου Καλαμάτας διαπίστωσαν τις κάτωθι παραβάσεις του δασικού κώδικα:

• Το Σάββατο 9/1 εντόπισαν και συνέλαβαν στην περιοχή «Ράχες» του Δ.Δ. Ρίγκλια Δήμου Δυτικής Μάνης, ένα άτομο πολωνικής καταγωγής το οποίο είχε τοποθετήσει συρμάτινες θηλιές για την σύλληψη αγριόχοιρων.

• Την Δευτέρα 18/1 στην ευρύτερη περιοχή του Δ.Δ. Βελανιδιάς του Δήμου Καλαμάτας εντόπισαν τέσσερα άτομα τα οποία έστηναν δεκάδες αγκίστρια με σκοπό την άνανδρη σύλληψη πτερωτών θηραμάτων (τσίχλες).

Σε όλες τις περιπτώσεις ακολουθήθηκαν οι προβλεπόμενες εκ του νόμου διαδικασίες (κατασχέσεις των παράνομων μέσων θήρας, διαδικασία αυτοφώρου κ.τ.λ.) καθώς και η υποβολή των σχετικών δικογραφιών στην Δασαρχείο ΚαλαμάταςPrint Friendly, PDF & Email

demobanner

Print Friendly, PDF & Email


Σχετικά Άρθρα

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο ihunt.gr. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας Αποδοχή Περισσότερα