Αρχική iHunt.gr Μηνύσεις για νυχτερινή λαθροθηρία από τη θηροφυλακή της Δ’ ΚΟΣΕ στην Ευρυτανία

Μηνύσεις για νυχτερινή λαθροθηρία από τη θηροφυλακή της Δ’ ΚΟΣΕ στην Ευρυτανία

από iHunt Team

demobannerΤα ξημερώματα της 10ης Σεπτεμβρίου 2021 οι ομοσπονδιακοί θηροφύλακες της Δ’ ΚΟΣΕ Ντάλλας Αθανάσιος και Παπακωστόπουλος Ιωάννης με θέσεις εργασίας τους Κ.Σ. Γρανίτσας και Φουρνά αντίστοιχα, αξιοποιώντας πληροφορίες εντόπισαν στην Τ.Κ. Χρύσοβα του Δήμου Αγράφων στις 12:30 τα ξημερώματα αγροτικό όχημα 4×4 στο οποίο επέβαινε στη καρότσα άτομο με κυνηγετικό όπλο στα χέρια.

Με τη χρήση προβολέα φώτιζε σε χωράφια δίπλα από τον επαρχιακό δρόμο στα οποία οι λαθροθήρες είχαν τοποθετήσει δολώματα ( καλαμπόκι και τμήματα σφαγμένου μοσχαριού) με σκοπό να σκοτώσουν αγριόχοιρους.

Όταν οι θηροφύλακες προσέγγισαν το όχημα τότε οι λαθροθήρες τράπηκαν σε φυγή.

Ακολούθησε καταδίωξη αλλάδεν κατέστη δυνατή η επ αυτοφώρω σύλληψή τους, όμως αναγνωρίστηκαν και η υπόθεση πήρε το δρόμο της δικαιοσύνης.

Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι οι συγκεκριμένοι λαθροθήρες έκαναν καιρό το έργο τους αφού στο σημείο βρέθηκαν αρκετοί κάλυκες φυσιγγίων κατάλληλων για τη θήρα τριχωτών θηραμάτων.

Η συντακτική ομάδα του iHunt.grPrint Friendly, PDF & Email

demobanner

Print Friendly, PDF & Email


Σχετικά Άρθρα

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο ihunt.gr. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας Αποδοχή Περισσότερα