Αρχική iHunt.gr Μια ανάσα πριν την διαγραφή του από τον ΚΣ Πάτρας ο κ. Χριστοφόρου

Μια ανάσα πριν την διαγραφή του από τον ΚΣ Πάτρας ο κ. Χριστοφόρου

από iHunt Team
photo3

Print Friendly, PDF & Email
demobanner
Την Κυριακή 21 Απριλίου, στην Πάτρα διεξήχθη η καθιερωμένη ετήσια Γενική Συνέλευση του 1ου Κυνηγετικού Συλλόγου Πατρών με θέματα: 
 
Α. Ψήφιση απολογισμού του έτους 2018 
Β. Ψήφιση προϋπολογισμού του έτους 2019 
Γ.  Δημιουργία οργανωμένου σκοπευτηρίου
Δ. Εισηγήσεις – προτάσεις μελών
 
Η προσέλευση του κόσμου ήταν πάρα πολύ μεγάλη έτσι ώστε η αίθουσα να φαίνεται μικρή και να υπάρχουν δεκάδες όρθιοι σε αυτήν, με έντονο το ενδιαφέρον των μελών για τα κυνηγετικά δρώμενα και το μέλλον του κυνηγίου. 
 
Έγινε ενημέρωση από τον Πρόεδρο του Κυνηγετικού Συλλόγου κο Φώτη Καρβέλη για τα πεπραγμένα του Συλλόγου για το έτος 2018 καθώς και για τα μελλοντικά σχέδια του Συλλόγου. 
 
photo25
 
Στη συνέχεια απηύθυνε χαιρετισμό ο Πρόεδρος της Γ’ Κ.Ο.Π. κος Παναγιώτης Γραμματσούλιας ο οποίος σε ερωτήσεις μελών, οικονομικού ενδιαφέροντος για την Ομοσπονδία (όπως σημερινό ταμείο Γ΄ Κ.Ο.Π.), απέφυγε να απαντήσει ο ίδιος καθώς και τα μέλη του Δ.Σ. της Ομοσπονδίας που παρευρίσκονταν εκεί, προκειμένου να δημιουργήσουν κλίμα στήριξης και υποστήριξης στη θητεία Προεδρίας του κου Ευάγγελου Χριστοφόρου και του αποθανόντος Προέδρου της Γ΄ Κ.Ο.Π. Κωνσταντίνου Μαρκόπουλου. 
 
Μέσα σε λίγα λεπτά, η ατμόσφαιρα στην αίθουσα έγινε έκρυθμη λόγω του ότι δεν δόθηκαν οι δέουσες απαντήσεις και διευκρινίσεις στα μέλη του συλλόγου από τον κο Γραμματσούλια.
 
Μέσα στις προτάσεις των μελών, δυο μέλη του Κυνηγετικού Συλλόγου Πατρών κατέθεσαν τις εξής προτάσεις:
 
Πρώτος ο κος Ανδρέας Συνοδινός με πρόταση του ζητά την διαγραφή του κου Ευάγγελου Χριστοφόρου από τον Σύλλογο της Πάτρας τη στιγμή που πολιτεύεται στον Δήμο Ήλιδας του Νομού Ηλείας και φέρεται νόμιμος κάτοικος Νομού Ηλείας. Για του λόγω το αληθές, χθες την ίδια ώρα έκανε εγκαίνια του εκλογικού του κέντρου στην Αμαλιάδα. 
 
58443307 2367386953542000 5829132384385105920 n
 
Ο κ. Χριστοφόρου στα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου του συνδυασμού με τον οποίο κατεβαίνει υποψήφιος στις δημοτικές εκλογές. Αξίζει να σημειωθεί ότι ενώ δηλωνει μόνιμος κάτοικος Πατρών κατεβαίνει υποψήφιος σε δήμο στην Ηλεία. 
 
Δεύτερος ο κος Ανδρέας Κλαυδιανός με πρόταση του ζητά την διαγραφή του κου Αθανάσιου Μεσσήνη – εν ενεργεία μέλος του Δ.Σ. της Ομοσπονδίας – ενώ φέρεται να έδωσε ο κος Μεσσήνης Ένορκη Βεβαίωση στις 28/09/2018 το περιεχόμενο της οποίας κατα πληροφορίες στρέφεται κατά της Γ’ Κ.Ο.Π. και υπέρ του αντιδίκου αυτής.
 
Δηλαδή ο κος Μεσσήνης δεν προασπίζει το κύρος και το συμφέρον της Ομοσπονδίας αλλά του αντιδίκου αυτής, με αυτή του την κατάθεση. 
 
Ενώ θα έπρεπε ο Πρόεδρος της Γ΄ Κ.Ο.Π. κος Παναγιώτης Γραμματσούλιας προκειμένου να προασπίσει το κύρος και το ήθος της Γ΄Κ.Ο.Π. (από 28/09/2018 έως 18/04/2019 δηλαδή μετά από 7 μήνες περίπου), όφειλε να είχε διερευνήσει το όλο θέμα και να είχε κάνει τα δέοντα (δηλαδή συμβούλιο, πρόταση μομφής και καθαίρεση του κου Μεσσήνη). Και όχι στο συμβούλιο του Κ.Σ. Πατρών στις 18/04/2019 να δηλώνει ότι δεν έχει γνώση επ’ αυτού και είναι υπό διερεύνηση μέχρι σήμερα. 
 
Το αντιφατικό είναι ότι στον χαιρετισμό του μαζί με τα υπόλοιπα μέλη του Δ.Σ. της Γ΄ Κ.Ο.Π. ευχαρίστησε και τον κο Μεσσήνη για την προσφορά του στην Ομοσπονδία.  
 
Οι δυο προτάσεις, καταγράφηκαν στα πρακτικά της συνέλευσης και πολύ σύντομα θα εξεταστούν από το Διοικητικό Συμβούλιο του 1ου Κυνηγετικού Συλλόγου Πατρών. 
 
Για το θέμα που αφορά τη διαγραφή του κ. Χριστοφόρου αυτό που αποφασίστηκε είναι, να κληθεί σε απολογία ο κ. Χριστοφόρου ενώπιον του ΔΣ του συλλόγου και μετά να αποφασίσει το ΔΣ του Κυνηγετικού Συλλόγου Πάτρας για τη διαγραφή του ή όχι. 
 
Εν αναμονή των εξελίξεων…  
 
Η συντακτική ομαδα του iHunt.gr
 
 

SVESTONOF


Σχετικά Άρθρα

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο ihunt.gr. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας Αποδοχή Περισσότερα