Αρχική iHunt.gr Μια διαφορετική στάμπα που ξεπερνά…κάθε προσδοκία….VIDEO

Μια διαφορετική στάμπα που ξεπερνά…κάθε προσδοκία….VIDEO

από iHunt Team
pagida_stampa

Μια περίεργη εμπειρία είχαν δυο κυνηγοί αγριόχοιρου την Τετάρτη 9 Οκτωβρίου.
 
Η παρέα αγριόχοιρου από τη Σούρπη Μαγνησίας ξεκίνησε την Τετάρτη 9 Οκτωβρίου για το κυνήγι που αυτή τη φορά θα πραγματοποιούταν σε μια περιοχή κοντά στο Μαυρόλοφο Μαγνησίας. 
 
Έλυσαν τα σκυλιά, τα οποία γρήγορα βρήκαν τα θηράματα και έκαναν στάμπα. Δυο από τους κυνηγούς κατευθύνθηκαν προς τα σκυλιά που έκαναν στάμπα και αυτό που αντίκρυσαν ξεπερνούσε κάθε προσδοκία. Δυο μικροί αγριόχοιροι ήταν παγιδευμένοι μέσα σε μια “καλλιτεχνική” παγίδα η οποία βρισκόταν μέσα σε ένα χωράφι με καρυδιές.
 
Οι δυο κυνηγοί έμειναν άφωνοι. Αμέσως απελευθέρωσαν τους αγριόχοιρους από την παγίδα και ειδοποίησαν τον Ομοσπονδιακό Θηροφύλακα της περιοχής ο οποίος έφθασε πολύ γρήγορα στο σημείο.
 
Ο Ομοσπονδιακός Θηροφύλακας της Ζ’ Κυνηγετικής Ομοσπονδίας Θεσσαλίας Θανάσης Ράπτης κατάσχεσε την παγίδα και η υπόθεση πήρε το δρόμο της δικαιοσύνης.
 
Δείτε το video που ακολουθεί…..
 

Η συντακτική ομάδα του iHunt.gr

Print Friendly, PDF & Email

Σχετικά Άρθρα

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο ihunt.gr. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας Αποδοχή Περισσότερα