Αρχική iHunt.gr Νέα αναβολή για τις γενικές συνελεύσεις των κυνηγετικών συλλόγων

Νέα αναβολή για τις γενικές συνελεύσεις των κυνηγετικών συλλόγων

από iHunt Team
dscn1501_1

demobanner
Με νέα εγκύκλιο που εξέδωσε το υπουργείο περιβάλλοντος αναβάλλονται οι γενικές συνελεύσεις και οι εκλογές των κυνηγετικών συλλόγων που ήταν προγραμματισμένες για τον μήνα Απρίλιο. Πιο συγκεκριμένα αναφέρει η εγκύκλιος :
ΘΕΜΑ: Παράταση προθεσμιών – Αναβολή των καταστατικών διαδικασιών στις Κυνηγετικές Οργανώσεις (Γενικών Συνελεύσεων και εκλογικών διαδικασιών).
ΣΧΕΤ.:α.Η αριθ. 25234/1637/7-4-1976 Απόφαση Υπουργού Γεωργίας «Περί εγκρίσεως Καταστατικού Κυνηγετικών Συλλόγων, Κυνηγετικών Ομοσπονδιών και Κυνηγετικής Συνομοσπονδίας Ελλάδας» (ΦΕΚ 640 Β ́). β.Το αριθ. ΥΠΕΝ/ΔΔΔ/29644/777/19-3-2020 έγγραφό μαςπερί «αναβολής των καταστατικών διαδικασιών στις Κυνηγετικές Οργανώσεις (Γενικών Συνελεύσεων και εκλογικών διαδικασιών)».
Σε συνέχεια του ανωτέρω (β) σχετικού εγγράφου μας και δεδομένου ότι συνεχίζουν να συντρέχουν οι λόγοι που επέβαλαν την αναστολή των Γενικών Συνελεύσεων και των εκλογικών διαδικασιών στους Κυνηγετικούς Συλλόγους, που αφορούν στην πρόληψη της μετάδοσης του κωρονοϊού (COVID 19) σε μέλη των κυνηγετικών οργανώσεων, θέτουμε υπόψη σας ότι παρατείνουμε μέχρι 30/4/2020 τη διάρκεια της αναστολής των ανωτέρω καταστατικών διαδικασιών και συνεπώς και την θητεία των υφιστάμενων Διοικητικών Συμβουλίων των Κυνηγετικών Οργανώσεων.
Παρακαλούμε για την ενημέρωση των υφιστάμενων Δασικών Υπηρεσιών σας και των Κυνηγετικών Οργανώσεων όλων των επιπέδων, για τα ανωτέρω, καθώς και για την πιστή τήρηση των κανόνων υγιεινής και τη συμμόρφωση των μελών των ΚυνηγετικώνΟργανώσεων με τις κεντρικά εκδιδόμενες οδηγίες.
Θα ακολουθήσει επαναξιολόγηση της κατάστασης με βάση τα δεδομένα της επόμενης χρονικής περιόδου και παροχή των σχετικών οδηγιών με νεώτερη εγκύκλιο της ΓενικήςΔιεύθυνσης Δασών και Δασικού Περιβάλλοντος της Γενικής Γραμματείας ΦυσικούΠεριβάλλοντος και Υδάτων του ΥΠΕΝ.
Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΦΥΣΙΚΟΥ
ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΚΑΙ ΥΔΑΤΩΝ
ΚΩΝ/ΝΟΣ ΑΡΑΒΩΣΗΣ
Δείτε ΕΔΩ την εγκύκλιο

Print Friendly, PDF & Email

Σχετικά Άρθρα

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο ihunt.gr. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας Αποδοχή Περισσότερα