Αρχική iHunt.gr Νέα επίθεση λύκων σε ποιμνιοστάσιο στο Μαυρομμάτι Καρδίτσας

Νέα επίθεση λύκων σε ποιμνιοστάσιο στο Μαυρομμάτι Καρδίτσας

από iHunt Team
1a89e0e2-a72e-49f8-ac46-a9abfc8fd9f3

Print Friendly, PDF & Email
demobanner

Νέα επίθεση από λύκους σημειώθηκε στο Μαυρομμάτι Καρδίτσας ξημερώματα του Σαββάτου. Αυτή τη φορά στόχος των λύκων ήταν το ποιμνιοστάσιο του κ. Παναγιώτη Αν.Σδράκα [Μαϊτσας] το οποίο βρίσκεται στην κυριολεξία δίπλα από τα τελευταία σπίτια του χωριού και πολύ κοντά στο σπίτι του.

SVESTONOF

Ο Λύκος ή οι λύκοι θανάτωσαν κριάρι και τέσσερα πρόβατα ενώ ένα το τραυμάτισαν. Μιλώντας στην πρωινή ζώνη του δικτύου Θεσσαλίας της ΕΡΤ ο πρόεδρος του πολιτιστικού συλλόγου Μαυρομματίου κ. Δημήτρης Γιώτης, αναφέρθηκε και σε άλλα δυο περιστάτικά επιθέσεων, επισημαίνοντας ότι την τελευταία τριετία το φαινόμενο είναι συχνό στο συγκεκριμένο ημιορεινό χωριό, υπογράμμισε ότι οι κτηνοτρόφοι ειναι ανάστατοι, ενώ παράλληλα στάθηκε στην γραφειοκρατία που απαιτείται για την αποζημίωση του ζωικού κεφαλαίου αλλά και για το μικρό ποσό που λαμβάνουν οι κτηνοτρόφοι σε σχέση με τη ζημία που υφίστανται.

Πηγή: ΕΡΤ Βόλου


Σχετικά Άρθρα

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο ihunt.gr. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας Αποδοχή Περισσότερα