Αρχική iHunt.gr Νέα ηλεκτρονική φόρμα καταγραφής επιθέσεων από λύκους

Νέα ηλεκτρονική φόρμα καταγραφής επιθέσεων από λύκους

από iHunt Team

Print Friendly, PDF & Email
demobanner

Όπως είναι γνωστό από το 2016 ξεκίνησε η δημιουργία μητρώου καταγραφής περιστατικών επιθέσεων από λύκους. Όλα τα ανωτέρω καταγεγραμμένα στοιχεία η ΚΟΜΑΘ τα προωθούσε στην αρμόδια διεύθυνση του Υπουργείου Περιβάλλοντος.

Για το λόγο αυτό η ΚΟΜΑΘ για την πιο έγκυρη και έγκαιρη διαβίβαση των ανωτέρω στοιχείων, δημιούργησε νέα ηλεκτρονική φόρμα, ώστε ο κάθε κυνηγός να έχει την δυνατότητα πλέον on-line, να καταχωρεί αυτόματα στην ιστοσελίδα της ΚΟΜΑΘ το περιστατικό, ακολουθώντας απλά βήματα και μέσα σε ελάχιστο χρόνο.

Εφόσον υπάρχουν διαθέσιμες οι απαραίτητες πληροφορίες, τη φόρμα μπορούν να την συμπληρώσουν και κυνηγοί που θανατώθηκαν τα σκυλιά τους από λύκους ή δέχθηκαν επίθεση από αυτούς, στο πρόσφατο παρελθόν, μέχρι και πέντε χρόνια πριν.

Τα σχετικά link :

εάν δεν έχετε φωτογραφικό υλικό συμπληρώστε το παρακάτω link :

1) https://www.hunters.gr/aeiforo-kynigi/epistimoniko-ergo-komath/katagrafi-epitheseon-apo-lyko

εάν υπάρχει φωτογραφικό υλικό συμπληρώστε το παρακάτω link :

2) https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdMeJeUt1A8IxPVFEazb_QZqeoXCqV8uUws99n64YugoJEP-w/viewform?vc=0&c=0&w=1&flr=0


Σχετικά Άρθρα

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο ihunt.gr. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας Αποδοχή Περισσότερα