Αρχική iHunt.gr Νέα καραμπίνα Benelli M2 SP για σκοποβολή IPSC!….VIDEO

Νέα καραμπίνα Benelli M2 SP για σκοποβολή IPSC!….VIDEO

από iHunt Team
opla

demobanner

Η ιταλική εταιρία Benelli παρουσίασε τη νέα καραμπίνα M2 SP την Πέμπτη 2 Μαρτίου στην έκθεση IWA 2017 στη Νυρεμβέργη. Είναι το πρώτο εργοστασιακό λειόκανο όπλο της εταιρείας Benelli έτοιμο για σκοποβολή IPSC! 
 
Το νέο όπλο διαθέτει έναν υπερμεγέθη μοχλό οπλίσεως και αναστολέα κλείστρου σε κόκκινο χρώμα που βοηθούν τους σκοπευτές να το χειρίζονται γρήγορα στον ανταγωνισμό της σκοποβολής. Η αποθήκη είναι χωρητικότητας 10 φυσιγγίων και αυτή σε κόκκινο χρώμα και ….. μπορεί να αφαιρεθεί γρήγορα από το όπλο όπως η αποθήκη του γνωστού πλέον Benelli  Vinci.
 
 
Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί τον σκοπευτή Kim Leppanen της Benelli να παρουσιάζει το εξαιρετικό αυτό λειόκανο σκοπευτικό όπλο:
 
 
Αυτό που ξεχωρίζει είναι ένα μικρό κενό μέσα στη ρίγα του όπλου στο οποίο στεγάζεται ένα αναδιπλούμενο πίσω σκοπευτικό ….. όταν είναι διπλωμένο είναι μέσα στη ρίγα ενώ όταν ξεδιπλώνεται γίνεται ένα οπίσθιο σκοπευτικό με εγκοπή για σκόπευση ακριβείας σε συνδυασμό με το εξαιρετικό στόχαστρο οπτικής ίνας που βρίσκεται πάνω από το στόμιο της κάνης!
 
 
Η κρυογενής κάνη είναι μήκους 26 ιντσών (66 εκατοστά) και είναι επιχρωμιωμένη και δοκιμασμένη στα 1370 bars.  Το κοντάκι διαθέτει το κατοχυρωμένο με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας σύστημα Comfortech της Benelli για μείωση της ανάκρουσης.
 
Πηγή : guns-gr.comPrint Friendly, PDF & Email

demobanner

Print Friendly, PDF & Email


Σχετικά Άρθρα

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο ihunt.gr. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας Αποδοχή Περισσότερα