Αρχική iHunt.gr Νέα περιστατικά διάρρηξης αυτοκινήτων κυνηγών σε Μαυρομμάτι και Κωπαίδα

Νέα περιστατικά διάρρηξης αυτοκινήτων κυνηγών σε Μαυρομμάτι και Κωπαίδα

από iHunt Team
kleftes

Print Friendly, PDF & Email
demobanner
Νέο κρούσμα επίθεσης σε αυτοκίνητο κυνηγών στο Μαυρομμάτι Βοιωτίας. Πιο συγκεκριμένα την Κυριακή 16 Σεπτεμβρίου τρεις φίλοι πήγαν για κυνήγι τρυγονιού στο Μαυρομμάτι Βοιωτίας. Όταν γύρισαν στο αυτοκίνητό τους το βρήκαν παραβιασμένο και από μέσα έλειπαν κάποια ρούχα και ένας φάκελος με έγγραφα. Αμέσως ειδοποίησαν την Ομοσπονδιακή Θηροφυλακή και την αστυνομία. Στο σημείο έφθασαν άνδρες του τμήματος ασφαλείας της Θήβας και πήραν δαχτυλικά αποτυπώματα. 
 
Στη συνέχεια οι τρεις άνδρες συνοδευόμενοι από Ομοσπονδιακούς Θηροφύλακες της Δ’ ΚΟΣΕ πήγαν στο αστυνομικό τμήμα Αλιάρτου όπου και κατέθεσαν μήνυση κατά αγνώστων για την παραβίαση του αυτοκινήτου τους.
 
Το μέλος του ΔΣ της Δ΄ Κυνηγετικής Ομοσπονδίας Στερεάς Ελλάδος  κ. Ευάγγελος Δράκος κάνει έκκληση στους κυνηγούς που θέλουν να κυνηγήσουν στην ευρύτερη περιοχή να είναι ιδιαίτερα προσεχτικοί και να μην αφήνουν πράγματα μεγάλης αξίας μέσα στα αυτοκίνητά τους και κυρίως να μην αφήνουν κυνηγετικά όπλα. 
 
Επίσης ο κ. Δράκος τόνισε ότι θα αυξηθούν οι περιπολίες των αδρών της Ομοσπονδιακής Θηροφυλακής της Δ’ Κυνηγετικής Ομοσπονδίας Στερεάς Ελλάδος στην περιοχή. 
 
Επίσης σύμφωνα με ασφαλής πληροφορίες του iHunt  από αστυνομικές πηγές, παρόμοιο περιστατικό συνέβη  πριν λίγες ημέρες και στην περιοχή Κωπαίδας σε κυνηγούς που είχαν πάει για κυνήγι ορτυκιών.
 
Ας είμαστε ιδιαίτερα προσεχτικοί….
 
Κώστας Λουρής για το iHunt.gr
 
Η φωτό είναι από παλαιότερη επίθεση σε αυτοκίνητο κυνηγών στην ευρύτερη περιοχή.

SVESTONOF


Σχετικά Άρθρα

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο ihunt.gr. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας Αποδοχή Περισσότερα