Αρχική iHunt.gr Νέες αναρτήσεις δασικών χαρτών από το ΥΠΕΝ

Νέες αναρτήσεις δασικών χαρτών από το ΥΠΕΝ

από iHunt Team
dasikoi-xartes-800x500_c

Print Friendly, PDF & Email
demobanner
Σε νέα ανάρτηση δασικών χαρτών προχώρησε χθες, 22 Ιουνίου, το Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας μέσω των δασικών υπηρεσιών των Αποκεντρωμένων Διοικήσεων. Συγκεκριμένα, αναρτήθηκαν δασικοί χάρτες ως εξής:
 
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΑΣΩΝ
ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΗΣ ΔΑΣΙΚΩΝ ΧΑΡΤΩΝ
 
Τρικάλων
Σύνολο περιοχής αρμοδιότητας Δ/νσης Δασών Τρικάλων
 
Δυτικής Αττικής
Προκαποδιστριακοί Ο.Τ.Α.: ΝΕΑ ΠΕΡΑΜΟΣ, ΟΙΝΟΗ, ΒΙΛΙΑ, ΕΡΥΘΡΕΣ, ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ, ΕΛΕΥΣΙΝΑ, ΜΑΓΟΥΛΑ
 
Καβάλας
Υπόλοιπο Δήμου Νέστου (Προκαποδιστριακοί Ο.Τ.Α.: ΑΓΙΟΥ ΚΟΣΜΑ, ΓΕΡΟΝΤΑ, ΓΡΑΒΟΥΝΗΣ, ΔΙΠΟΤΑΜΟΥ, ΔΥΣΒΑΤΟΥ, ΕΛΑΦΟΧΩΡΙΟΥ, ΕΡΑΤΕΙΝΟΥ, ΖΑΡΚΑΔΙΑΣ, ΚΕΧΡΟΚΑΜΠΟΥ, ΛΕΚΑΝΗΣ, ΜΑΚΡΥΧΩΡΙΟΥ, ΠΕΡΝΗΣ, ΠΕΤΡΟΠΗΓΗΣ, ΠΛΑΤΑΜΩΝΟΣ, ΠΟΝΤΟΛΙΒΑΔΟΥ, ΧΡΥΣΟΥΠΟΛΕΩΣ, ΧΡΥΣΟΧΩΡΙΟΥ)
 
Σημειώνεται ότι στις Διευθύνσεις Δασών Τρικάλων και Δυτικής Αττικής αναρτήθηκαν χάρτες που ανήκουν στο 17% της χώρας των οποίων η ανάρτηση ήταν προγραμματισμένη για το 2018, καθώς και ότι στη Δυτική Αττική θα ακολουθήσει και νέα ανάρτηση σε επιπλέον περιοχές, μόλις επικαιροποιηθούν οι υπόλοιποι δασικοί χάρτες
 
Πρέπει να τονιστεί ότι στη Διεύθυνση Δασών Καβάλας αναρτάται και το τελευταίο κομμάτι του Νομού, για το οποίο δεν είχε καταρτιστεί ποτέ χάρτης. Αυτό επετεύχθη με την προσπάθεια των στελεχών της Διεύθυνσης Δασών, η οποία είναι μία από τις τρεις διευθύνσεις της χώρας που καταρτίζουν οι ίδιες τους νέους δασικούς χάρτες και ολοκλήρωσαν την εκπόνηση του δασικού χάρτη που είχε προγραμματιστεί να αναρτηθεί το 2019!
 
Με τη σημερινή ανάρτηση, και με τις προγραμματισμένες, κυρίως για την Ανατολική Αττική, μέσα στο καλοκαίρι, το ΥΠΕΝ δείχνει για μία ακόμα φορά την αφοσίωσή του στην ολοκλήρωση του σημαντικού για την ανάπτυξη της χώρας μας έργου, σε μια ημέρα μάλιστα που η χώρα μας γιορτάζει την ολοκλήρωση, ουσιαστικά, των προγραμμάτων παρακολούθησης της οικονομίας της.

SVESTONOF


Σχετικά Άρθρα

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο ihunt.gr. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας Αποδοχή Περισσότερα