Αρχική iHunt.gr Νέο βίντεο με σύλληψη για λαθροθηρία με τέλια από τη Θηροφυλακή της Α’ΚΟΚΔ…VIDEO

Νέο βίντεο με σύλληψη για λαθροθηρία με τέλια από τη Θηροφυλακή της Α’ΚΟΚΔ…VIDEO

από iHunt Team
lagos

Print Friendly, PDF & Email
demobanner
 
Την Πέμπτη 17/08/2017, στις 6:50 πρωινή περίπου, στην περιοχή “Ψαρή” Θρυπτής, του Δημοτικού Διαμερίσματος Κάτω Χωρίου, η Ομάδα Θηροφυλακής Λασιθίου (Ομοσπονδιακοί Θηροφύλακες και θηροφύλακες των Κ.Σ. Αγ. Νικολάου, Ιεράπετρας, Νεάπολης & Τζερμιάδο), προέβη στην σύλληψη ενός ατόμου, σημειώνοντας ακόμα μια σημαντικότατη επιτυχία. Ο συλληφθείς είχε τοποθετήσει τρεις (3) συνολικά συρματοπαγίδες, όπου είχε πιαστεί ένας (1) λαγός. Συντάχθηκε δικογραφία στα πλαίσια της αυτόφωρης διαδικασίας και ορίστηκε δικάσιμος, ενώ κατασχέθηκαν τα πειστήρια και εκποιήθηκε ο λαγός.

SVESTONOF
Επειδή κατά την ανάρτηση παρόμοιων βίντεο, αρκετοί είναι αυτοί που διαμαρτύρονται (συχνά με άκομψο και υποτιμητικό τρόπο) για το γεγονός ότι “κρύβονται” τα πρόσωμα των συλληφθέντων, το μόνο που μπορούμε να απαντήσουμε είναι ότι στο αγώνα της Θηροφυλακής και της Ομοσπονδίας κατά της παραβατικότητας δε θα παραβαίνουμε κι εμείς με τη σειρά μας τον νόμο. Στον ελληνικό και ευρωπαϊκό νομικό πολιτισμό, ακόμα κι οι ένοχοι έχουν δικαιώματα. Τα πρόσωπά τους μπορούν να εμφανιστούν μόνο με εισαγγελική εντολή.
 
Το βίντεο δημιουργήθηκε από την Ομάδα Θηροφυλακής Λασιθίου.
 


Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο ihunt.gr. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας Αποδοχή Περισσότερα