Αρχική » Grid with Sidebar » Νέο Δ.Σ. για τον ΟΚΑΔΕ

Νέο Δ.Σ. για τον ΟΚΑΔΕ

by iHunt

Print Friendly, PDF & Email
demobanner

Πραγματοποιήθηκε σήμερα στο σκοπευτήριο του Κυνηγετικού Συλλόγου Πειραιά η ετήσια γενική συνέλευση του Ομίλου Κυνόφιλων Αγγλικών Δεικτών (ΟΚΑΔΕ).

SVESTONOF

Μια γενική συνέλευση που είχε αναβληθεί λόγω των μέτρων που είχε εφαρμόσει η κυβέρνηση για τον κορωνοϊό.

Ο πρόεδρος του ομίλου κ. Δημήτρης Γκουζούνας έκανε ένα απολογισμό της εξαιρετικής κυνοφιλικής χρονιάς που πέρασε αφού εκτός από τους πολλούς αγώνες που πραγματοποιήθηκαν τη χρονιά που μας πέρασε η χώρα μας διοργανωσε με πολύ μεγάλη επιτυχία δυο πανευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Ένα Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα βουνού στην Όσσα και ένα Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Μπεκάτσας στα Τρίκαλα.

Οι εκλογές

Η φετινή χρονιά ήταν χρονιά εκλογών. Μέσα στις υποψηφιότητες ήταν και αυτή του κ. Ανδρέα Ζάγκλα ο οποίος όμως με μια επιστολή που έστειλε στο ΔΣ του Ομίλου την παραμονή των εκλογών ακύρωσε την υποψηφιότητα του επικαλούμενος οικογενειακούς και προσωπικούς λόγους. Όμως μια μέρα πριν τις εκλογές στη σελίδα του στο facebook δήλωνε ότι αποσύρεται από το ψηφοδέλτιο γιατί απειλείται η ζωή η δική του και της οικογένειας του από ανώνυμες καταγγελίες.

Για δικούς του λόγους δεν εμφανίστηκε στη γενική συνέλευση και χάθηκε η ευκαιρία να ξεκαθαρίσει η κατάσταση, αλλά αρκέστηκε στο να δηλώσει ότι θα ακολουθήσει τη δικαστική οδό.

Όμως γιατί έγιναν όλα αυτά; Όταν έγινε γνωστή η υποψηφιότητα του κ. Ζάγκλα το σύνολο σχεδόν των επαγγελματιών αντέδρασε αφού το καταστατικό του ΟΚΑΔΕ δεν επιτρέπει σε επαγγελματίες να συμμετέχουν στο ΔΣ του Ομίλου. Κάτι που επιβεβαιώθηκε στην αίθουσα της γενικής συνέλευσης όταν ο πρώην πρόεδρος του ΟΚΑΔΕ κ. Θόδωρος Μαγουλάς απευθύνθηκε στο σώμα και έθεσε το εξής ερώτημα. «Όποιος πιστεύει ότι ο κ. Ζάγκλας δεν είναι επαγγελματίας ας σηκώσει το χέρι του». Για τα πρακτικά, κανείς δεν το σήκωσε.

Στη γενική συνέλευση αρκετοί επαγγελματίες ήθελαν να πάρουν το λόγο για το συγκεκριμένο θέμα όμως ο κ. Γκουζούνας θεώρησε σωστό ότι δεν πρέπει να γίνει αυτό τη στιγμή που ο κ. Ζάγκλας επέλεξε να μην εμφανιστεί στη συνέλευση.

Έτσι κατατέθηκαν στα πρακτικά της συνέλευσης στοιχεία σύμφωνα με τα οποία ο κ. Ζάγκλας απειλούσε με μηνύσεις, αγωγές και…..ΣΔΟΕ όσους ήταν αντίθετοι με την νομιμότητα της υποψηφιότητας του.

Βραβεύσεις

Το απερχόμενο διοικητικό συμβούλιο βράβευσε όλους τους νικητές των αγώνων που διοργάνωσε ο όμιλος τη χρονιά που μας πέρασε.

Οι εκλογές

Τελικά οι εκλογές έγιναν και χωρίς τον κ. Ζάγκλα με κυνόφιλους από όλη την Ελλάδα και μέσα σε εξαιρετικό κλίμα και τις επόμενες ημέρες θα συγκροτηθεί σε σώμα το νέο διοικητικό συμβούλιο.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΕΚΛΟΓΩΝ

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.

• Δημήτριος Γκουζούνας 133
• Ηλίας Γιανναράς 112
• Γιώργος Τζάλλας 108
• Δημήτρης Φραγκεδάκης 107
• Γιώργος Τσουκλείδης 105
• Δημήτρης Χαλαστάνης 100
• Γιάννης Χριστάκος 98

ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

Ανδρέας Αποσπόρης 91
Χρήστος Καπράλος 83

ΕΞΕΛΕΚΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

Μάτα Σκούρα 88
Γεωργία Ζουλινάκη 87
Κολλάρας Αθανάσιος 87

Καλή επιτυχία στο νέο ΔΣ!

Κώστας Λουρής για το iHunt.gr

Υ.Σ. Γνωρίζω ότι «τολμώντας» να γράψω το τι έγινε στη συνέλευση «φλερτάρω» με την αγωγή ή τα ασφαλιστικά μέτρα. Έτσι και αλλιώς πρώτη φορά είναι;


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ