Αρχική iHunt.gr Νεα εμπλοκη στις εκλογες του Κυνηγετικου Συλλογου Ροδου

Νεα εμπλοκη στις εκλογες του Κυνηγετικου Συλλογου Ροδου

από iHunt Team
rodos

demobanner

Και νέα εμπλοκή στη λειτουργία του Κυνηγετικού Συλλόγου Ρόδου «ΡΟΔΙΑ ΕΛΑΦΟΣ» και συγκεκριμένα στη διενέργεια των επικείμενων εκλογών προκάλεσε η απόφαση του νεοσύστατου σωματείου με την επωνυμία «Κυνηγετικός Σκοπευτικός Σύλλογος Ρόδου ΑΡΤΕΜΙΣ», να ζητήσει να μετέχει στις εκλογές και να δοθεί δικαίωμα ψήφου στα 600 περίπου μέλη του.
 
Θυμίζουμε ότι με απόφαση, που εξέδωσε το Μονομελές Πρωτοδικείο Ρόδου, απορρίφθηκε η αίτηση του «Κυνηγετικού Συλλόγου Ρόδου, για την έκδοση διαταγής με την οποία θα απαγορεύεται στο νεοσύστατο σωματείο, να παραλαμβάνει δικαιολογητικά ή χρήματα εγγεγραμμένων μελών αυτού ή μη, για την ανανέωση ή έκδοση αδειών θήρας, για την κυνηγετική περίοδο 2013-2014 αλλά και για να αναγνωριστεί ότι λειτουργεί παράνομα, ουσιαστικά ως «παρασωματείο».
 
Η «κόντρα», που είχε ξεσπάσει ήταν μεγάλη, αλλά, όπως όλα δείχνουν, ενόψει των εκλογών, το νέο σωματείο επιδιώκει να εντάξει εκ νέου τα μέλη του στο παλαιό. Το θέμα δεν είναι εύκολο με δεδομένο ότι η Διεύθυνση Δασών Δωδεκανήσου δεν επιτρέπει στα 600 μέλη του να ψηφίσουν στις εκλογές, κρίνοντας ουσία ότι αποτελούν «ξένο σώμα» στον Κυνηγετικό Σύλλογο «ΡΟΔΙΑ ΕΛΑΦΟΣ».
 
Την 1η Ιουνίου 2014 τα 1200 περίπου μέλη του συλλόγου έχουν προσκληθεί στην αίθουσα του «Ακταίον» για να εκλέξουν τη νέα διοίκηση.
 
Σε περίπτωση μη απαρτίας, που είναι και το πιο πιθανό, η γενική συνέλευση θα ματαιωθεί και θα επαναληφθεί την 8η Ιουνίου 2014.
Υποψηφιότητες μπορούν να υποβάλουν οι ενδιαφερόμενοι μέχρι την 23 Μαΐου 2014.
 
Στον Κυνηγετικό Σύλλογο δεν υπάρχει διοίκηση, από τις 13-10-13, ημερομηνία κατά την οποία παραιτήθηκαν τα έξι από τα εννέα μέλη του διοικητικού συμβουλίου, ενώ στις 14-10-13 παραιτήθηκε και ο ταμίας του ιδίου Συλλόγου και ήδη βρίσκεται αυτός σε αδράνεια.
 
Ως μέλη της προσωρινής διοίκησης έχουν διοριστεί δικαστικώς οι κ.κ. Καβουριού Βασίλειος, Σοφιανόπουλος Βασίλειος, Λαουδίκος Γεώργιος, Συντάγγελος Τσαμπίκος, Ζουμπάς Αντώνιος, Σταυρίδης Σταύρος, Μελεξενής Στυλιανός, Κακογιαννάκης Σταύρος και Στάτης Στέφανος.
 Print Friendly, PDF & Email

demobanner

Print Friendly, PDF & Email


Σχετικά Άρθρα

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο ihunt.gr. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας Αποδοχή Περισσότερα