Αρχική iHunt.gr Νεες κοντρες με φοντο τις καλυβες στο Δελτα

Νεες κοντρες με φοντο τις καλυβες στο Δελτα

από iHunt Team
delta

demobanner

 Το Δημοτικό Συμβούλιο Αλεξανδρούπολης συγκλήθηκε έκτατκτα στις 22/7 με αποκλειστικό θέμα τις καλύβες στο Δέλτα του Έβρου και τακτικά στις 24/7.

 

Η τακτική συνεδρίαση ξεκίνησε με ανάγνωση δελτίου τύπου από το γραφείο του βουλευτή Γιώργου Ντόλιου στο οποίο αναφέρεται ότι: “Μετά από επικοινωνία του κ. Ντόλιου με τον υπουργό επικρατείας κ. Σταμάτη και τον αρμόδιο υπουργό κ. Καλαφάτη, εισάγεται ειδική διάταξη στο υπό συζήτηση σχέδιο νόμου με την οποία περιλαμβάνονται στις ρυθμίσεις για τα αυθαίρετα και τα παραπήγματα του Δέλτα του Έβρου.”

 Η διετής αναστολή των κατεδαφίσεων δίνει έστω και προσωρινά μια λύση στο θέμα, αλλά αντί για ικανοποίηση τα πνεύματα οξύνθηκαν με επίθεση του Δημάρχου Ευάγγελου Λαμπάκη κατά του κ. Ντόλιου που προσπαθεί να πείσει ότι πέτυχε την νομοθετική ρύθμιση με δική του διαμεσολάβηση. Η αλήθεια είναι ότι με το θέμα ασχολήθηκαν πολλοί και εξ αρχής υπήρχε θετική διάθεση από κυβερνητικούς παράγοντες (Σταμάτης, Καράογλου). Αντί όμως να αντιμετωπιστεί με σύμπνοια από τους τοπικούς παράγοντες, είναι αξιοσημείωτο ότι προκάλεσε έντονες αντιπαραθέσεις.

 

Προηγήθηκε η κόντρα Λαμπάκη – Λασκαράκη αλλά και η κόντρα του βουλευτή των ΑΝ.ΕΛ.

Μαρίνου Ουζουνίδη με τον Πρόεδρο του Κυνηγετικού Συλλόγου Νώντα Τερζή γιατί πήρε πρωτοβουλίες για τη λύση του προβλήματος χωρίς να τον ενημερώσει…

 Πηγή : Thrakinews.gr

Print Friendly, PDF & Email

demobanner

Print Friendly, PDF & Email


Σχετικά Άρθρα

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο ihunt.gr. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας Αποδοχή Περισσότερα