Αρχική iHunt.gr Νεκρός λύκος λίγο έξω από τον Ασπρόπυργο…..

Νεκρός λύκος λίγο έξω από τον Ασπρόπυργο…..

από iHunt Team

Σε θέμα ημερήσιας διάταξης έχει καταντήσει στην χώρα μας ο κατά τα άλλα “σπάνιος” λύκος.

Νεκρός λύκος εντοπίστηκε αυτή την φορά λίγο έξω από τον Ασπρόπυργο. Το “σπάνιο” αγρίμι, εντοπίστηκε την Πέμπτη 23/07/20 από συνάδελφους κυνηγούς που είχαν βγάλει για τρέξιμο τα σκυλιά τους και μας έστειλαν την  φωτογραφία εφιστώντας την προσοχή στους συναδέρφους που κυνηγάνε στην ευρύτερη περιοχή, σημειώνοντας χαρακτηριστικά : “Τα βουνά της Αττικής είναι γεμάτα από αγέλες.

Προσοχή λοιπόν από όλους τους φίλους κυνηγούς και στα σκυλιά τους όταν βγαίνουν στα βουνά της Αττικής για κυνήγι ή ακόμα και για τρέξιμο των σκύλων τους.

Προσοχή ακόμα και από τους απλούς πολίτες που τυχαίνει να μένουν ή να εργάζονται κοντά στις περιαστικές περιοχές της Αττικής το ΠΡΟΒΛΗΜΑ είναι τεράστιο!!!

Κατά τα άλλα είναι είδος προστατευόμενο και απαγορεύεται ο έλεγχος πληθυσμού του. Όταν θα μπούνε στις αυλές των σπιτιών και θα θρηνήσουμε ανθρώπινες ζωές θα είναι πολύ αργά. Κλείνοντας αξίζει να σημειώσουμε ότι ενημερώθηκε το Δασαρχείο και στο σημείο μετέβη ο Αρμόδιος του Γραφείο Θήρας του Δασαρχείου Αιγάλεω κ. Νίκος Βλάχος για καταγραφή του περιστατικού.“

Το νέο αυτό περιστατικό έρχεται να συμπληρώσει τη μακρά λίστα εμφάνισης-παρουσίας λύκων που έχουν εμπλακεί είτε σε τροχαία ατυχήματα είτε σε επιθέσεις σε σκυλιά ΚΑΙ στην ευρύτερη περιοχή της Αττικοβοιωτίας και έρχεται να τονίσει για άλλη μια φορά την αναγκαιότητα λήψης μέτρων του φαινομένου.

του Αλέξανδρου Παλαιολόγου για το iHunt.gr

Print Friendly, PDF & Email

Αφήστε ένα σχόλιο

* Χρησιμοποιώντας αυτό το έντυπο συμφωνείτε με την αποθήκευση και χειρισμό των δεδομένων σας από αυτόν τον ιστότοπο.

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο ihunt.gr. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας Αποδοχή Περισσότερα