Αρχική iHunt.gr Ν. Καλογερακος : Πρεπει να κανουμε κατι πριν ειναι αργα

Ν. Καλογερακος : Πρεπει να κανουμε κατι πριν ειναι αργα

από iHunt Team
DSCF6256

Print Friendly, PDF & Email
demobanner
Την Κυριακή καλούνται οι Έλληνες πολίτες να εκλέξουν τα νέα τοπικά και περιφερειακά συμβούλια. Πολλοί από εμάς έχουμε επιλέξει το συνδυασμό που θα ψηφίσουμε, κάποιοι είναι αναποφάσιστοι και κάποιοι θα αποφασίσουν την τελευταία στιγμή. Σε κάθε περίπτωση καλό είναι να ρίξουμε μια ματιά στο ψηφοδέλτιο και να δούμε εάν κάποιος κυνηγός συμπεριλαμβάνεται μέσα στη λίστα των υποψηφίων. 
 
Θα μου πείτε εγώ ψηφίζω για Δήμο μεγάλου αστικού κέντρου, σε τι μπορεί να χρησιμεύσει ένας κυνηγός;
 
Ο κ. Νίκος Καλογεράκος, Πρόεδρος της ΣΤ’ Κυνηγετικής Ομοσπονδίας Μακεδονίας & Θράκης, δίνει την απάντηση σε αυτή την ερώτηση.
 
“Ο κυνηγός δεν ενδιαφέρεται μόνο για την κάρπωση, αλλά κυρίως ενδιαφέρεται για το περιβάλλον.” μας εξηγεί ο κ. Καλογεράκος.
 
Ο κ. Νίκος Καλογεράκος είναι υποψήφιος στον Δήμο Ωραιοκάστρου με τον συνδυασμό “Πολιτεία με όραμα”  του Αστέριου Γαβότση. Στον Δήμο Ωραιοκάστρου εκτός από τις πεδινές πέρδικες που υπάρχουν και αντιμετωπίζουν πρόβλημα και ένας από τους βασικότερους λόγους είναι η ρύπανση του περιβάλλοντος υπάρχουν και μερικοί από τους καλύτερους κυνηγότοπους του νομού Θεσσαλονίκης.
 
Η καταστροφή των βιοτόπων εξαιτίας της ρύπανσης του περιβάλλοντος είναι ένα από τα μεγαλύτερα προβλήματα του δήμου Ωραιοκάστρου και ο κ. Καλογεράκος με την μεγάλη εμπειρία που έχει αποκτήσει, από τη συμμετοχή του στο Δ.Σ του Κ.Σ Αμπελοκήπων και της Κυνηγετικής Ομοσπονδίας Μακεδονίας Θράκης, είναι σίγουρα ο καταλληλότερος άνθρωπος για να βοηθήσει ώστε να μην χαθούν τα τελευταία αυτά κυνηγοτόπια του νομού.
 
Βρέθηκα πριν λίγες ημέρες στο Δήμο Ωραιοκάστρου και οι φωτογραφίες που ακολουθούν επιβεβαιώνουν  τα ανωτέρω. Και όλα αυτά μερικά χιλιόμετρα μακριά από το κέντρο της Θεσσαλονίκης στις όχθες του Γαλλικού ποταμού.
 
 
 
 
 

SVESTONOF


Σχετικά Άρθρα

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο ihunt.gr. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας Αποδοχή Περισσότερα