Αρχική iHunt.gr Ξέμειναν από καύσιμα τα αυτοκίνητα των Δασαρχείων και έρχεται καύσωνας

Ξέμειναν από καύσιμα τα αυτοκίνητα των Δασαρχείων και έρχεται καύσωνας

από iHunt Team
sddce_1

demobanner

Ακινητοποιημένα» και όλα τα άλλα οχήματα της Αποκεντρωμένης  σε Δυτ. Ελλάδα, Νησιά Ιονίου και Πελοπόννησο.
 
Αδιανόητες καταστάσεις καταγράφονται τα τελευταία εικοσιτετράωρα σε επίπεδο Δασαρχείων και λοιπών υπηρεσιών που υπάγονται στην αποκεντρωμένη διοίκηση Δυτικής Ελλάδας, Πελοποννήσου και Ιονίων Νήσων, με όλο τον στόλο των αυτοκινήτων που ανήκουν στα Δασαρχεία της Αχαΐας και της υπόλοιπης Δυτικής Ελλάδας αλλά και στις λοιπές υπηρεσίες που υπάγονται στην αποκεντρωμένη να έχουν ξεμείνει από καύσιμα.
 
Πρόκειται για δεκάδες οχήματα με τα σημαντικότερα από αυτά που έχουν ξεμείνει από καύσιμα να είναι όσα υπάγονται στη Γενική Διεύθυνση Δασών , καθώς όλες οι προβλέψεις μιλούν για επικείμενο καύσωνα ο οποίος θα πλήξει την περιοχή με τον κίνδυνο εκδήλωσης πυρκαγιών να είναι στο …κόκκινο.
 
Σύμφωνα με πληροφορίες του patrastimes, το πρόβλημα εντοπίζεται σε όλη τη ζώνη ευθύνης της αποκεντρωμένης Διοίκησης Δηλαδή από το ανώτερο Βόρειο άκρο των Ιονίων Νήσων, τη Δυτική Ελλάδα, την Πελοπόννησο μέχρι και την Ελαφόνησο  .
 
Η κατάσταση παραπέμπει σε τραγέλαφο καθώς όλα τα οχήματα ξέμειναν από καύσιμα όχι γιατί δεν υπήρχαν τα απαιτούμενα κονδύλια, αλλά γιατί καθυστέρησε – άγνωστο για πιο λόγο – η προβλεπόμενη διαδικασία έγκρισης των δαπανών προμήθειας.
 
patrastimes.grPrint Friendly, PDF & Email

demobanner

Print Friendly, PDF & Email


Σχετικά Άρθρα

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο ihunt.gr. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας Αποδοχή Περισσότερα