Αρχική iHunt.gr Ξέχνα το «like»: Τώρα μπορείς να κάνεις στο Facebook από «ουάου» μέχρι «έλεος»!

Ξέχνα το «like»: Τώρα μπορείς να κάνεις στο Facebook από «ουάου» μέχρι «έλεος»!

από iHunt Team
imagehandler

demobanner
Το δημοφιλές μέσο κοινωνικής δικτύωσης ενισχύει την γκάμα των επιλογών του για τις αντιδράσεις των χρηστών του
 
Μια έκπληξη περίμενε σήμερα τα εκατομμύρια χρηστών του Facebook, καθώς το αγαπημένο τους μέσο κοινωνικής δικτύωσης ενίσχυσε τα «εργαλεία», με τα οποία μπορεί κανείς να εκφράσει τις αντιδράσεις του σε όσα διαβάζει και βλέπει.
 
Πιο συγκεκριμένα, εάν μετακινήσει κανείς τον κέρσορα πάνω στην επιλογή «Like» («Μου αρέσει»), θα διαπιστώσει ότι, πλέον, μπορεί να εκφράσει τα συναισθήματά του με μια πιο ευρεία γκάμα επιλογών, που ποικίλλουν από το «ουάου» (φόρος τιμής στον Γιάνη Βαρουφάκη) μέχρι το… «έλεος»!
 
Για να χρησιμοποιήσουν τα πέντε «reactions», όπως ονομάζονται, οι χρήστες του Facebook αρκεί να κρατήσουν πατημένο το «like», αν είναι συνδεδεμένοι από κινητό ή, αν χρησιμοποιούν ηλεκτρονικό υπολογιστή, να σύρουν το ποντίκι στο κουμπί του «like» μέχρι να εμφανιστεί το μενού και να επιλέξουν εκείνο της αρεσκείας τους.
 
«Είμαστε ενθουσιασμένοι που μπορούμε πλέον να το προσφέρουν σε όλους μας τους χρήστες. Θα συνεχίσουμε να ακούμε τα σχόλιά σας, για να βεβαιωθούμε ότι σας ικανοποιεί το νέο κουμπί. Ελπίζουμε να απολαύσετε τις νέες αντιδράσεις» ανέφερε η εταιρεία, η οποία επρόκειτο να ενσωματώσει και κουμπί «dislike» -κάτι που, τελικά, δεν έγινε, λόγω των αρνητικών αντιδράσεων.
 
ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ

Print Friendly, PDF & Email

Σχετικά Άρθρα

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο ihunt.gr. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας Αποδοχή Περισσότερα