Αρχική iHunt.gr Ξεκινάει η εκπαίδευση των θηροφυλάκων στο χειρισμό των σκύλων που εντοπίζουν φόλες

Ξεκινάει η εκπαίδευση των θηροφυλάκων στο χειρισμό των σκύλων που εντοπίζουν φόλες

από iHunt Team
foles

demobanner

Στις 17 Ιουνίου ξεκινά η εκπαίδευση των θηροφυλάκων της Α’ Κυνηγετικής Ομοσπονδίας Κρήτης & Δωδεκάνησου στον χειρισμό των 2 σκύλων, που είναι ειδικά εκπαιδευμένοι για την ανεύρεση δηλητηριασμένων δολωμάτων.Η εκπαίδευση στο πεδίο, η οποία θα διαρκέσει έως και τις 20 Ιουλίου, θα λάβει χώρα σε περιοχές του Ηρακλείου, Λασιθίου και Ρεθύμνου. Συνεπώς, όποιος έχει σχετικές πληροφορίες ή γνωρίζει περιοχές με υψηλή επικινδυνότητα, παρακαλείται να ενημερώσει τους κατά τόπους κυνηγετικούς συλλόγους, οι οποίοι με τη σειρά τους να ενημερώνουν την Ομοσπονδία στο 2821098147, ή το Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Κρήτης στο 2810393281.

Από τις 21 Ιουλίου και έπειτα, η ομάδα θα λειτουργεί σ’ όλο τη Κρήτη (με επισκέψεις και στα Δωδεκάνησα) και η διαρκής ροή σχετικών πληροφοριών θα είναι ιδιαίτερα χρήσιμη για την αποτελεσματικότερη λειτουργία της ομάδας των σκύλων. 

Print Friendly, PDF & Email

demobanner

Print Friendly, PDF & Email


Σχετικά Άρθρα

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο ihunt.gr. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας Αποδοχή Περισσότερα