Αρχική iHunt.gr Ξεκινάνε το Σαββατοκύριακο οι αγώνες για το Τρόπαιο Μπεκάτσας

Ξεκινάνε το Σαββατοκύριακο οι αγώνες για το Τρόπαιο Μπεκάτσας

από iHunt Team
yyyyy

Το Σάββατο 4 Νοεμβρίου θα πραγματοποιηθεί ο πρώτος αγώνας στα πλαίσια του Τροπαίου Μπεκάτσας που διοργανώνει κάθε χρόνο ο ΟΚΑΔΕ. Από τους αγώνες αυτούς θα προκύψουν και οι εθνικές ομάδες πόιντερ και σέττερ που θα εκπροσωπήσουν τη χώρα μας στο πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα μπεκάτσας που θα πραγματοποιηθεί στην Ιταλία. Το πρόγραμμα των αγώνων έχει ως εξής :

  • 4-5-6 Νοεμβρίου 2017, Α.Κ.Ι. & Ε.Κ.Ι. Πρακτικού Κυνηγίου σε μπεκάτσα με απονομή CACT στην Καρδίτσα σε συνεργασία με τον Κυνοφιλικό Όμιλο Καρδίτσας. (Ο  αγώνας εντάσσεται στο κύπελλο του ΚΟΕ)
  • 10-11-12 Νοεμβρίου 2017, Α.Κ.Ι. & Ε.Κ.Ι. Πρακτικού Κυνηγίου σε μπεκάτσα  με απονομή CACT στην Καρδίτσα σε συνεργασία με τον Κυνοφιλικό Όμιλο Καρδίτσας.
  • 25-26 Νοεμβρίου 2017, Α.Κ.Ι. & Ε.Κ.Ι. Πρακτικού Κυνηγίου σε μπεκάτσα με απονομή CACT  στην Εύβοια σε συνεργασία με τον Κυνοφιλικό Όμιλο Εύβοιας.
 Συμμετοχές θα γίνονται δεκτές μέχρι τρεις μέρες πριν από κάθε αγώνα.
 
Από το σύνολο των  αγώνων θα ανακυρηχθεί και ο τροπαιούχος Μπεκάτσας για Α.Κ.Ι. και Ε.Κ.Ι. 2017. 
 
Απαραίτητη προϋπόθεση για όλους τους αγώνες είναι φωτοτυπία του pedigree, βιβλιάριο εργασίας και microchip.

Print Friendly, PDF & Email

Σχετικά Άρθρα

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο ihunt.gr. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας Αποδοχή Περισσότερα