Αρχική iHunt.gr Ξεκινά το πρόγραμμα εμπλουτισμού βιοτόπων του Κ.Σ. Μυτιλήνης

Ξεκινά το πρόγραμμα εμπλουτισμού βιοτόπων του Κ.Σ. Μυτιλήνης

από iHunt Team

Print Friendly, PDF & Email
demobanner

Σε συνεργασία με τη Δ/νση Δασών Λέσβου και την επιστημονική συνεργάτιδα της Ομοσπονδίας μας Φώτω Κόνσολα, συνολικά θα απελευθερώσουμε σε βιότοπους του νησιού μας 600 πέρδικες τσούκαρ και 100 φασιανούς.

SVESTONOF

Τα πουλιά προέρχονται από το εκτροφείο της Β Κ.Ο.Α. και τα παραλάβαμε τον Ιούλιο του 2020, όταν η ηλικία τους ήταν 6 εβδομάδων. Όλο αυτό το διάστημα έως την απελευθέρωσή τους προετοιμάστηκαν κατάλληλα από εμάς στον κλωβό διαχείμασης, ώστε να είναι έτοιμα για την προσαρμογή και ένταξη τους στο φυσικό περιβάλλον.

156428212 4075157569185749 5301944691387641688 o

Φέτος επιλέξαμε το χρώμα του δακτυλιδίου τους να είναι πράσινο, και ευχαριστούμε τα μέλη μας για τις φωτογραφίες με θηρευμένα δακτυλιωμένα πουλιά, από απελευθερώσεις μας προηγουμένων ετών.

Ενημερώνουμε τους φίλους της Σελίδας μας ότι το επόμενο διάστημα καθημερινά θα κάνουμε αναρτήσεις με video από τους εμπλουτισμούς μας, και δυστυχώς δεν μπορούμε να απευθύνουμε κάλεσμα συμμέτοχής στις δράσεις μας στα μέλη μας, λόγο περιορισμών covid19.


Σχετικά Άρθρα

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο ihunt.gr. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας Αποδοχή Περισσότερα