Αρχική iHunt.gr Ξεκοληστε το αυτοκινητο με το DV4CAR.COM

Ξεκοληστε το αυτοκινητο με το DV4CAR.COM

από iHunt Team
maxresdefault

 

Τώρα και στην Ελλάδα ένα νέο μοναδικό προϊόν που θα ξεκολλάει το αυτοκίνητο σας από λάσπη ,άμμο και χιόνι. Είναι κατάλληλο προϊόν για Αγρότες, Κυνηγούς, Ψαράδες και γενικότερα όσους βρίσκονται συχνά στην φύση.

 

Στον λασπωμένο κάμπο και στις δύσκολες ανηφόρες των βουνών α είναι εκεί για να σας βοηθήσει.

 

Το DV4CAR.COM διανέμετε σε τρείς ηπείρους Ευρώπη, Αφρική, Αυστραλία σε 19 χώρες. Το DV4CAR.CM τοποθετείται στις ρόδες του αυτοκίνητου μόνο μέσα σε 4 λεπτά και θα σας βγάλει από τον βάλτο ,την αμμώδη παραλία και τον χιονισμένο δρόμο.

 

Τα τέσσερα εξειδικευμένα προϊόντα καλύπτουν όλη την γκάμα των αυτοκινήτων από μικρά πόλης ως λεωφορεία και φορτηγά.Είναι το προϊόν που εμπιστεύονται τα ταξιδιωτικά γραφεία που διοργανώνουν εκδρομές σε ακραίες συνθήκες όπως η έρημος Σαχάρα.

 

Η τιμή για το DV4CAR.COM ξεκινάνε από τα 85€.

 

Μπορείτε να το αγοράσετε από Μιχαλακοπούλου 179 στους Αμπελόκηπους.Και να το παραγγέλλετε από το site DV4CAR.COM στο e-mail sales@dv4car.com και έρχεται στο σπίτι σας. Από τον Οκτώβριο θα το βρίσκετε και σε επιλεγμένα σημεία σε όλη την Ελλάδα.

 

Για πληροφορίες:  210 77 09 280 και info@dv4car.com

 

Print Friendly, PDF & Email

Σχετικά Άρθρα

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο ihunt.gr. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας Αποδοχή Περισσότερα