Αρχική iHunt.gr Ξεσπούν οι κυνηγοί-«Στοχεύονται άδικα και αβάσιμα ως υπαίτιοι για πυρκαγιά»

Ξεσπούν οι κυνηγοί-«Στοχεύονται άδικα και αβάσιμα ως υπαίτιοι για πυρκαγιά»

από iHunt Team

Η Κυπριακή Ομοσπονδία Κυνηγίου και Διατήρησης Άγριας Ζωής αναφέρει σε ανακοίνωσή της πως “για μια ακόμα φορά οι κυνηγοί στοχεύονται άδικα και αβάσιμα και δακτυλοδείχνονται από δημοσιεύματα ως υπαίτιοι για ξέσπασμα πυρκαγιάς”.

“Είναι με μεγάλη λύπη που βλέπουμε ότι, στον βωμό της ικανοποίησης μιας μερίδας της κοινωνίας που εμμονικά διακατέχεται από αντικυνηγετικά συναισθήματα, ούτε και από τη βάσανο της κοινής λογικής δεν γίνεται προσπάθεια να περάσει το περιεχόμενο των δημοσιευμάτων αυτών”, σημειώνεται στην ανακοίνωση.

Αναφέρεται ακόμη πως “οι βιότοποι της Κύπρου αποτελούν το δεύτερο σπίτι των κυνηγών και η καταστροφή τους στεναχωρεί και επηρεάζει τους κυνηγούς περισσότερο από κάθε άλλη ομάδα της Κύπρου” και πως “δεν υπάρχει ίχνος λογικής πίσω από την υποστήριξη της θεωρίας ότι μια πυρκαγιά είναι ηθελημένο έργο κυνηγού”.

Πηγή :https://www.reporter.com.cy/

Print Friendly, PDF & Email

Σχετικά Άρθρα

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο ihunt.gr. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας Αποδοχή Περισσότερα