Αρχική iHunt.gr Οικονομική «ένεση» η επισκεψιμότητα των κυνηγών στα ορεινά της Αρκαδίας…VIDEO

Οικονομική «ένεση» η επισκεψιμότητα των κυνηγών στα ορεινά της Αρκαδίας…VIDEO

από iHunt Team
huntersunsetv3_2

Print Friendly, PDF & Email
demobanner
υνηγετική περίοδος έχει ξεκινήσει από τις 20 Αυγούστου και ο περιφερειακός σύμβουλος και εκπρόσωπος του Κυνηγετικού Συλλόγου Τρίπολης θέλησε να ευχηθεί σε όλους τους κυνηγούς καλή κυνηγετική περίοδο με προσοχή, χωρίς ατυχήματα, σεβασμό στο περιβάλλον, στη φύση και στο θήραμα τηρώντας τους γραφτούς και άγραφους νόμους του κυνηγιού.
 
Σε συνέντευξη που παραχώρησε, τόνισε ότι  άδειες έχουν ξεκινήσει να εκδίδονται και να ανανεώνονται στον Κυνηγετικό Σύλλογο Τρίπολης, ενώ, όπως παρατήρησε, η προσέλευση ειδικά νέων ανθρώπων είναι μεγάλη και οι τιμές είναι ίδιες με τις περσινές.
 
Αναφέρθηκε στη ρυθμιστική που εκδόθηκε και είναι σχεδόν ίδια με την προηγούμενη, ενώ μίλησε για τις υποχρεώσεις που έχουν οι κυνηγοί ως προς το περιβάλλον και τις ξένες περιουσίες αλλά και το θήραμα.
 
«Εύχομαι ποιοτικά και όχι ποσοτικά κυνήγια και να διαχειριζόμαστε και να μεταδίδουμε την κυνηγετική παιδεία. Φοράμε πάντα το πορτοκαλί γιλέκο που σώζει ζωές. Όχι άλλα θύματα, αρκετούς κυνηγούς θρηνήσαμε»
 
Ο κ. Ρουμελιώτης μίλησε και για τον κυνηγετικό τουρισμό. Υπάρχει μία οικονομική τόνωση των ορεινών περιοχών που κινούνται με τους κυνηγούς. Οι κυνηγοί ενισχύουν τις ορεινές περιοχές, αφού κάνουν αυτό που τους αρέσει αλλά αφήνουν και τα χρήματά τους ώστε να μπορέσουν αυτά τα ορεινά χωριά να επιβιώσουν.
 
Η Αρκαδία δέχεται αυξημένη πίεση κυνηγών αφού είναι το κέντρο της Πελοποννήσου και υπάρχει μεγάλη οικονομική τόνωση στις ορεινές περιοχές.
 
 

arcadiaportal


Σχετικά Άρθρα

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο ihunt.gr. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας Αποδοχή Περισσότερα