Αρχική iHunt.gr Οικονομική βοήθεια στους σεισμόπληκτους από την Ζ’ ΚΟΘ

Οικονομική βοήθεια στους σεισμόπληκτους από την Ζ’ ΚΟΘ

από iHunt Team

demobanner

‘Έπειτα από πρωτοβουλία της ΄Ζ Κυνηγετικής Ομοσπονδίας Θεσσαλίας, σε συνεργασία με την Κυνηγετική Συνομοσπονδία Ελλάδος, τους κυνηγετικούς συλλόγους της περιφέρειας Θεσσαλίας και ειδικότερα τον κυνηγετικό σύλλογο Ελασσόνας, ο οποίος κατέγραψε τις ανάγκες των σεισμόπληκτων συμπολιτών μας ,καταφέραμε να συγκεντρώσουμε ένα μεγάλο χρηματικό ποσό, το οποίο θα διατεθεί για την κάλυψη ειδών πρώτης ανάγκης.

Στην προσπάθεια μας αυτή τα είδη πρώτης ανάγκης που θα εμπορευτούμε ,θα είναι από συναδέλφους κυνηγούς σε τιμή κόστους, έτσι ώστε να συλλεχθούν όσον το δυνατό περισσότερα γίνεται.

Η κυνηγετική οικογένεια δίνει το παρόν στις πρωτόγνωρες και δυσμενείς συνθήκες που βιώνουν οι συμπολίτες μας. Την επόμενη εβδομάδα λοιπόν, θα γίνει η παράδοση των προϊόντων στις περιοχές που επλήγησαν από τον σεισμό ελπίζοντας να βοηθήσουμε και εμείς με τον τρόπο μας την διαβίωση των συμπολιτών μας.

Βαγγέλης Μπαλατσός, Πρόεδρος Ζ’ Κυνηγετικής Ομοσπονδίας Θεσσαλονίκης

Print Friendly, PDF & Email

Σχετικά Άρθρα

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο ihunt.gr. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας Αποδοχή Περισσότερα