Αρχική iHunt.gr Οι γάτες είναι επικίνδυνες για τα θηράματα

Οι γάτες είναι επικίνδυνες για τα θηράματα

από iHunt Team
58805559_2161469390574726_7521002633155313664_n

demobanner
Ο ανεξέλεγκτος αριθμός και των 2 ειδών έχει φτάσει πλέον σε επικίνδυνα σημεία για την ύπαρξη και την προστασία άλλων ειδών της Κυπριακής Πανίδας και για να μην κατηγορηθούμε από κάποιους έξυπνους όταν αναφερόμαστε στην Κυπριακή Πανίδα, αναφερόμαστε και σε απαγορευμένα για το κυνήγι είδη που είναι πολύ περισσότερα από τα θηρεύσιμα.
 
Η φωτογραφία με την γάτα είναι από την Λεμεσό, πάει το Άγριο Ορτύκι Coturnix Coturnix που μάλλον μόλις έχει αφιχθεί στο νησί διανύοντας χιλιάδες χιλιόμετρα κατά την διάρκεια της εαρινής αποδημίας με μοναδικό του στόχο την αναπαραγωγή και όχι τα νύχια μιας αδέσποτης πεινασμένης γάτας.
 
Σε ένα παράλληλο σύμπαν, στην Αυστραλία έχει αποφασιστεί η μείωση κατά 2,000,000 των γάτων γιατί απειλούν με εξαφάνιση εκατοντάδες γηγενή είδη, επισημαίνει η Κυπριακή Ομοσπονδία Κυνηγιού σε δημοσίευσή της στο facebook.

Print Friendly, PDF & Email

Σχετικά Άρθρα

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο ihunt.gr. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας Αποδοχή Περισσότερα