Αρχική iHunt.gr Οι θηροφυλακες εσωσαν ελαφι…ΦΩΤΟ

Οι θηροφυλακες εσωσαν ελαφι…ΦΩΤΟ

από iHunt Team
elafi_aulonas

demobanner

 Στις 16 Μαίου 2013 ο κ. Ζυγούρης Χρ., τηλεφώνησε στην Ομοσπονδιακή Θηροφυλακή για να αναφέρει ότι βρήκε ένα αρσενικό ελάφι μέσα στο κανάλι του Μόρνου κοντά στο στρατόπεδο της Αυλώνας και κινδύνευε να πνιγεί. Αμέσως ενημερώθηκε η Π.Υ. Οινοφύτων, η ΕΥΔΑΠ και διασωστική ομάδα. Επίσης στο χώρο έφτασαν αμέσως και δυο ομοσπονδιακοί θηροφύλακες. Τελικά μετά από μια σύντομη επιχείρηση το ελάφι βγήκε από το κανάλι σώο και αβλαβές. Όπως ανάφερε ο κ. Ζυγούρης το ελάφι το κυνηγούσε λύκος και στην προσπάθειά του να ξεφύγει έπεσε στο κανάλι.

Συγχαρητήρια στην Ομοσπονδιακή Θηροφυλακή για την άμεση ανταπόκριση και βέβαια συγχαρητήρια στον κ. Ζυγούρη που με ένα τηλέφωνο έσωσε τη ζωή του ελαφιού. Και να θυμάστε!!! Οι θηροφύλακες δεν μπορούν να είναι παντού. Μπορούν όμως, αν τους ειδοποιήσουμε, να μας βοηθήσουν σε μια δύσκολη στιγμή στο βουνό ή να απαλλάξουν την κυνηγετική οικογένεια από έναν λαθροθήρα.

Οι φωτογραφίες είναι από τη ομάδα ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΚΗ ΘΗΡΟΦΥΛΑΚΗ στο facebook.Print Friendly, PDF & Email

demobanner

Print Friendly, PDF & Email


Σχετικά Άρθρα

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο ihunt.gr. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας Αποδοχή Περισσότερα