Αρχική iHunt.gr ΟΙ κυνηγοί του ΚΣ Αχαρνών καθάρισαν τους κυνηγότοπους της Πάρνηθας

ΟΙ κυνηγοί του ΚΣ Αχαρνών καθάρισαν τους κυνηγότοπους της Πάρνηθας

από iHunt Team
dscn2122

 
Με το κέφι για προσφορά να περισσεύει από τα μέλη μας και ενθουσιασμό για τη δράση από τους μικρούς μας φίλους, ο Κυνηγετικός Σύλλογος Αχαρνών πραγματοποιήσε και φέτος τη Κυριακή 13 Μαΐου καθαρισμό κυνηγότοπων, στην  ευρύτερη περιοχή της Πάρνηθας από κάλυκες και ότι άλλου είδους απορρίμματα αφήνουμε και εμείς οι κυνηγοί αλλά και πολλοί “φυσιολάτρες επισκέπτες του βουνού”.
 
Ο καθαρισμός έλαβε χώρα σε δύο διαφορετικές περιοχές στα σύνορα των νομών Αττικής και Βοιωτίας και συγκεκριμένα στη τοποθεσία “Κρύο Πηγάδι” Φυλής.
 
 
Ο όγκος των απορριμμάτων που συλλέχθηκαν ήταν αρκετός και ουσιώδης πέρα του συμβολικού χαρακτήρα της προώθησης για την αγάπη στη φύση και την προστασία του περιβάλλοντος. 
 
Με το πέρας της δράσης ακολούθησε εκλεκτό κέρασμα στη Πηγή Φυλής, αφήνοντας ικανοποιημένους τους συμμετέχοντες και δίνοντας ραντεβού για του χρόνου με ακόμη περισσότερες συμμετοχές ευαισθητοποιημένων κυνηγών και όχι μόνο.
 
Το  Δ.Σ. του συλλόγου ευχαριστεί  στους κυνηγούς και στους μικρούς μας φίλους. Στον Σύνδεσμο Προστασίας Πάρνηθας και στον εκπρόσωπο της Ομοσπονδιακής Θηροφυλακής μας Βαγγέλη Ρωμανό.
 

Print Friendly, PDF & Email

Σχετικά Άρθρα

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο ihunt.gr. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας Αποδοχή Περισσότερα