Αρχική iHunt.gr Οι υποψήφιοι στις εκλογές του ΚΣ Αμαλιάδας

Οι υποψήφιοι στις εκλογές του ΚΣ Αμαλιάδας

από iHunt Team
amaliada_3_1

Print Friendly, PDF & Email
demobanner
Συμφωνα με την τελευταια Διοικητικη πράξη της 20ης Απριλίου 2017 του Δ.Σ. του Κυνηγετικού Συλλόγου Αμαλιάδας, ανακυρήχτηκαν οι υποψήφιοι για τις αρχαιρεσίες που θα γίνουν την ημέρα της ετήσιας τακτικής γενικής συνέλευσης που θα γίνει στα γραφεία του συλλόγου και ώρα 10¨30 το πρωί στα γραφεία του συλλόγου, της 30ης Απριλίου, ενώ στην περίπτωση που δε θα υπάρξει απαρτία, θα επαναλαληφθεί με ΟΣΑ μέλη παραστούν στις 7 Μαίου 2017 την ίδια ώρα και στον ίδιο χώρο. Έτσι οι υποψήφιοι για το Δ.Σ. με αλφαβητική σειρά είναι οι κάτωθι :
 
1, Αντωνόπουλος Κωνσταντίνος
2, Γούβης Δημήτριος
3, Θεοδωρακόπουλος Παναγιώτης
4, Μουσάς Κωνσταντίνος
5, Μούσχος Αθανάσιος
6, Μπιλίρης Παναγιώτης
7, Νταλαμάρας Δημήτριος
 
Ενώ για την Ε.Ε. οι υποψήφιοι είναι
1, Αρβανίτης Δημήτριος
2, Ρηγόπουλος Γεώργιος
 
Να σημειωθεί πως τα μέλη που επιθυμούν να συμμετάσχουν στις εκλογές μπορούν να βάλουν μέχρι 6 Σταυρούς για το Δ.Σ. και μέχρι 2 σταυρούς για την Ε.Ε.
 
Ο Πρόεδρος του απερχόμενου ΔΣ κ. Κώστας Μουσάς τόνισε τα εξής :
 
“Εκ μέρους του απερχόμενου Δ.Σ. ευχόμαι καλή επιτυχία σε όλους τους υποψηφίους ενώ παράλληλα ευχόμαστε το νέο Δ.Σ. που θα προκύψει να είναι τουλάχιστον καλύτερο από το απερχόμενο, μιας και πάντα παλεύουμε για το καλύτερο και για το γενικό καλό του κυνηγίου αλλά και την εξυπηρέτηση των κυνηγών μελών του συλλόγου μας, συνεχίζοντας να υπερασπιζόμαστε την αειφορική συνέχεια του νόμιμου κυνηγίου, προσπαθώντας να καταστείλουμε παραβατικές συμπεριφορές  βελτιώνοντας την εικόνα του κυνηγού στα μάτια Τρίτων.”
 
iHunt.gr

SVESTONOF


Σχετικά Άρθρα

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο ihunt.gr. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας Αποδοχή Περισσότερα