Αρχική iHunt.gr Ολοκληρωθηκε ο καθαρισμος του Κορυλοβου..ΦΩΤΟ

Ολοκληρωθηκε ο καθαρισμος του Κορυλοβου..ΦΩΤΟ

από iHunt Team
korylovos

demobannerΜε μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η χθεσινή (26-06-2013) εθελοντική εκστρατεία καθαρισμού του άλσους Κορυλόβου που οργάνωσε ο Κυνηγετικός Σύλλογος Δράμας με τη στήριξη της Λέσχης Καταδρομέων Ν.Δράμας, του Συλλόγου Ραδιοερασιτεχνών Δράμας και της ΠΡΟΤΕΚΤΑ Δράμας. 

Ο καθαρισμός του άλσους πραγματοποιήθηκε με τη συμμετοχή και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας της Δράμας, της υπηρεσίας καθαρισμού του Δήμου Δράμας αλλά και εθελοντών πολιτών. Στον Κορύλοβο παραβρέθηκε και ο Δήμαρχος Δράμας θέλοντας να χαιρετήσει την προσπάθεια αυτή. 

 

Με εφόδιο τη δημιουργική διάθεση και ενέργεια αλλά και με συντονισμένες και αποτελεσματικές ενέργειες οι εθελοντές κατάφεραν να καθαρίσουν το άλσος Κορυλόβου από πάσης φύσεως σκουπίδια που ασυνείδητοι πετούν, δίνοντας έτσι σάρκα και οστά στην έννοια του εθελοντισμού. 

Ο Κυνηγετικός Σύλλογος Δράμας ευχαριστεί όσους παραβρέθηκαν θερμά για την πολύτιμη προσφορά τους και την περιβαλλοντική τους συνείδηση.

 

Print Friendly, PDF & Email

demobanner

Print Friendly, PDF & Email


Σχετικά Άρθρα

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο ihunt.gr. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας Αποδοχή Περισσότερα