Αρχική iHunt.gr Ολοκληρώθηκε η αποστολή φύλαξης των Στροφάδων από τις Κυνηγετικές Οργανώσεις

Ολοκληρώθηκε η αποστολή φύλαξης των Στροφάδων από τις Κυνηγετικές Οργανώσεις

από iHunt Team
maxresdefault

Print Friendly, PDF & Email
demobanner
Με επιτυχία ολοκληρώθηκε για ακόμη μία χρονιά η αποστολή της Κυνηγετικής Ομοσπονδίας Πελοποννήσου των εναλλασσόμενων ομάδων Θηροφυλάκων για την φύλαξη των Νήσων Στροφάδων με στόχο την προστασία της εαρινής μετανάστευσης των αποδημητικών πτηνών έτσι ώστε να αποφευχθούν οποιαδήποτε κρούσματα παράνομης θήρας, εξασφαλίζοντας την ανεμπόδιστη συνέχιση του ταξιδιού τους.
 
Όπως κάθε χρόνο η επιχείρηση χρηματοδοτείται αποκλειστικά και μόνο από τους κυνηγούς, από την συνδρομή που καταβάλλουν, ενώ καμία άλλη επιχορήγηση δεν υπάρχει, ούτε από την πολιτεία, ούτε από κάποιο ευρωπαϊκό πρόγραμμα, αποδεικνύοντας έμπρακτα ότι στις άμεσες προτεραιότητες των Κυνηγετικών Οργανώσεων είναι πάντα η τήρηση των Νόμων, η ουσιαστική πληθυσμιακή διαχείριση αλλά και η προστασία του θηράματος.
 
Σημαντική επίσης ήταν η συνδρομή του Λιμενικού Σώματος καθώς και της Μητρόπολης Ζακύνθου στη φύλαξη των Στροφάδων κατά τη διάρκεια της εαρινής αποδημίας.


Σχετικά Άρθρα

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο ihunt.gr. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας Αποδοχή Περισσότερα