Αρχική iHunt.gr Ομιλια κ. Παπαδοδημα στη Δραμα

Ομιλια κ. Παπαδοδημα στη Δραμα

από iHunt Team
drama

demobanner

  

Την Τετάρτη 18/7/2012 στην αίθουσα του αμφιθεάτρου της Π.Ε. Δράμας στην οδό 1ης Ιουλίου και ώρα 18:00 θα πραγματοποιηθεί υπό την αιγίδα του Κυνηγετικού Συλλόγου Δράμας ομιλία του Προέδρου της Κυνηγετικής Συνομοσπονδίας Ελλάδας κ.Παπαδόδημα Νικόλαου.
Θα παρατεθούν τρέχοντα ζητήματα που αφορούν το κυνήγι και θα συζητηθούν επίκαιρα προβλήματα καθώς και ανησυχίες του σύγχρονου κυνηγού. 
Η συμβολή των κυνηγών είναι όχι μόνο επιθυμητή, αλλά κρίνεται και απαραίτητη ώστε να καταστεί δυνατή η ευρύτερη ενημέρωσή τους, αλλά και να δοθεί η δυνατότητα στον καθένα να εκφράσει τους προβληματισμούς και τις απόψεις του σχετικά με την κυνηγετική δραστηριότητα.
Τα μέλη των Κυνηγετικών Συλλόγων Μακεδονίας και θράκης μπορούν να απευθύνονται στους αντίστοιχους Κυνηγετικούς Συλλόγους, ώστε να ενημερωθούν για την πιθανότητα μετακίνησης με λεωφορείο μέσω των Συλλόγων.
Το Δ.Σ. του Κυνηγετικού Συλλόγου Δράμας ευελπιστεί σε μαζική ανταπόκριση του σώματος των κυνηγών και αναμένει σύσσωμη την παρουσία τους στη συνάντηση.

Print Friendly, PDF & Email

demobanner

Print Friendly, PDF & Email


Σχετικά Άρθρα

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο ihunt.gr. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας Αποδοχή Περισσότερα