Αρχική iHunt.gr Ομοσπονδιακοί θηροφύλακες της Δ’ ΚΟΣΕ εθελοντές στον Έβρο

Ομοσπονδιακοί θηροφύλακες της Δ’ ΚΟΣΕ εθελοντές στον Έβρο

από iHunt Team
20200305_183127

demobanner
Σύμφωνα με πληροφορίες, θηροφύλακες της Δ’ Κυνηγετικής Ομοσπονδίας Στερεάς Ελλάδος, ζήτησαν με επιμονή να αποσταλούν από την πρώτη στιγμή στον Έβρο για να συνδράμουν στο δύσκολο έργο που επιτελεί Στρατός και Αστυνομία. 
 
Ο πρόεδρος της Δ’ Κυνηγετικής Ομοσπονδίας Στερεάς Ελλάδος κ. Νίκος Σταθόπουλος, αλλά και μέλη του ΔΣ συμμερίστηκαν με ενθουσιασμό την επιθυμία των θηροφυλάκων, προσφέρθηκαν δε, οι ίδιοι να τους συνοδεύσουν, όσες μέρες χρειαστεί .
 
Ήδη έχουν γίνει οι απαραίτητες ενέργειες ώστε να γνωστοποιηθεί η εθελοντική διάθεση των θηροφυλάκων και να εξασφαλιστεί η απαιτούμενη άδεια από τις αρμόδιες αρχές.
 
Οι θηροφύλακες δεν είναι η πρώτη φορά που μας εκπλήσσουν και μας κάνουν να αισθανθούμε υπερήφανοι ως κυνηγετική οικογένεια, αφού τους έχουμε κατ’ επανάληψη δει , σε φωτιές, πλημμύρες, διασώσεις, σε επιχειρήσεις με την αστυνομία ,να δίνουν έννοια στην λέξη εθελοντισμός, με την Δ’ Κυνηγετική Ομοσπονδία Στερεάς Ελλάδος να είναι πάντα αρωγός τους, σε κάθε δράση τους, υπηρεσιακή,  κοινωνική και εθνική.
 
Η συντακτική ομάδα του iHunt.gr
 

Print Friendly, PDF & Email

Σχετικά Άρθρα

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο ihunt.gr. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας Αποδοχή Περισσότερα