Αρχική iHunt.gr Οργανωμενες επιθεσεις “φιλοζωικων” σωματειων σε κυνηγους…VIDEO

Οργανωμενες επιθεσεις “φιλοζωικων” σωματειων σε κυνηγους…VIDEO

από iHunt Team
kapelas

demobanner

Μετά την επίθεση μιας “φιλόζωου” με πρόσχημα την ευζωία που έγινε το 2013 στα διόδια των Μαλγάρων σε κυνηγούς που επέστρεφαν από κυνήγι έχουμε νέα επίθεση, πάλι με το ίδιο πρόσχημα. Αυτή τη φορά ένα “φιλοζωικό ” σωματείο που αποτελείται από εθελοντές απείλησε τον Νίκο Κάπελα (πρόεδρο του Ομίλου English Cocker Spaniel) ότι εάν δεν βελτιώσει τις συνθήκες διαβίωσης των σκύλων του θα προχωρούσαν σε αγωγή. Μάλιστα υποστήριξαν ότι πέρασαν έξω από το σπίτι και είδαν τα σκυλιά στεναχωρημένα.

Δείτε στο video που ακολουθεί τι μας είπε ο Νίκος Κάπελας. Αξίζει να προσέξετε πόσο καθαρά και τακτοποιημένα είναι τα πάντα στο χώρο που μένουν οι σκύλοι. Όπως θα διαπιστώσετε Ο Νίκος είναι από τους πρώτους που έχει βάλει ηλεκτρονική σήμανση στους σκύλους και είναι ιδιαίτερα τυπικός στους εμβολιασμούς.

Στο τέλος του video θα δείτε μερικές φωτογραφίες από τις εγκαταστάσεις ενός άλλου “φιλοζωικού” σωματείου και θα καταλάβετε το μέγεθος της υποκρισίας. Κυνηγοί!!! Μείνετε ενωμένοι στον πόλεμο που έχουν κηρύξει αυτά τα σωματεία. Αυτά είναι μόνο η αρχή από αυτά που θα επακολουθήσουν.

 

O iHunter

 

Print Friendly, PDF & Email

Σχετικά Άρθρα

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο ihunt.gr. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας Αποδοχή Περισσότερα