Αρχική iHunt.gr Ο αντικυνηγός Γιώργος Αμυράς είναι ο αρμόδιος υπουργός για το κυνήγι

Ο αντικυνηγός Γιώργος Αμυράς είναι ο αρμόδιος υπουργός για το κυνήγι

από iHunt Team

demobanner

Δημοσιεύτηκαν στην εφημερίδα της κυβέρνησης οι αρμοδιότητες των νέων υπουργών στο υπουργείο Περιβάλλοντος.

Ο υφυπουργός Γιώργος Αμυράς αναλαμβάνει τη Γενική Διεύθυνση Δασών στην οποία ανήκει η θήρα.

Πιο συγκεκριμένα οι αρμοδιότητες του κ. Αμυρά είναι :

Ανάθεση αρμοδιοτήτων στον Υφυπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Γεώργιο Αμυρά.

Στον Υφυπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Γεώργιο Αμυρά του Στυλιανού, αναθέτουμε την άσκηση:

Α. Των αρμοδιοτήτων των ακόλουθων οργανικών μονάδων της Γενικής Γραμματείας Φυσικού Περιβάλλοντος
και Υδάτων:
α) Της Γενικής Διεύθυνσης Δασών και Δασικού Περιβάλλοντος,
β) των Διευθύνσεων:
βα) Διαχείρισης Φυσικού Περιβάλλοντος και Βιοποικιλότητας,
ββ) Διαχείρισης Αποβλήτων και Περιβαλλοντικών Πιστοποιήσεων και
βγ) Κλιματικής Αλλαγής και Ποιότητας της Ατμόσφαιρας της Γενικής Διεύθυνσης Περιβαλλοντικής Πολιτικής,
γ) των υπηρεσιών που υπάγονταν στην τέως Ειδική Γραμματεία Υδάτων και

Β. της εποπτείας του Οργανισμού Φυσικού Περιβάλλοντος και Κλιματικής Αλλαγής του άρθρου 27 του ν. 4685/2020 (Α’92).

Άρθρο 2
Στις κατά το άρθρο 1 αρμοδιότητες περιλαμβάνονται:
α) Οι κοινοβουλευτικές αρμοδιότητες,
β) η πρόταση για την έκδοση ατομικών και κανονιστικών διαταγμάτων,
γ) η έκδοση πράξεων ατομικού και κανονιστικού χαρακτήρα,
δ) η πρόταση για την έκδοση ατομικών και κανονιστικών διαταγμάτων και η έκδοση πράξεων ατομικού και
κανονιστικού χαρακτήρα, από κοινού με άλλους Υπουργούς, Αναπληρωτές Υπουργούς, Υφυπουργούς και άλλα
συναρμόδια όργανα,
ε) η υποβολή ερωτημάτων προς το Νομικό Συμβούλιο του Κράτους,
στ) η εκπροσώπηση του Υπουργείου στην Ευρωπαϊκή Ένωση και τους διεθνείς οργανισμούς και
ζ) ο διορισμός, η πρόσληψη, η απόσπαση και η λύση της υπαλληλικής σχέσης των μελών του Ιδιαίτερου Γραφείου του, όπως και κάθε θέμα που αφορά στην οργάνωση και λειτουργία του Ιδιαίτερου Γραφείου του.
Οι αρμοδιότητες των περ. (ε) και (στ) μπορούν να ασκούνται και από τον Υπουργό.

Άρθρο 3
Εξαιρούνται από τις αρμοδιότητες του Υφυπουργού και παραμένουν στον Υπουργό:
α) Η νομοθετική πρωτοβουλία και
β) η αποδοχή γνωμοδοτήσεων και πρακτικών του Νομικού Συμβουλίου του Κράτους.

Άρθρο 4
Η ισχύς της παρούσας αρχίζει από τη δημοσίευσή της στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως.
Η απόφαση αυτή να δημοσιευθεί στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως.

Αθήνα, 7 Ιανουαρίου 2021
Ο Πρωθυπουργός
ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ
Ο Υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΣΚΡΕΚΑΣ

Ποιός είναι ο κ Αμυράς;

Ο Γιώργος Αμυράς (22 Δεκεμβρίου 1967, Αθήνα) είναι Έλληνας πολιτικός και δημοσιογράφος. Έχει εκλεγεί βουλευτής του Ελληνικού Κοινοβουλίου με το Ποτάμι και τη Νέα Δημοκρατία και διατελεί υφυπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας (ΥΠΕΝ). Το διάστημα 2006–2013 υπήρξε παρουσιαστής της εκπομπής Μένουμε Ελλάδα στη ΝΕΤ (σημ. ΕΡΤ 1) μαζί με την Ρένια Τσιτσιμπίκου.

Πολιτική σταδιοδρομία
Στις δημοτικές εκλογές του 2010 ήταν υποψήφιος Δήμαρχος Αθηναίων χωρίς κομματική στήριξη με τον συνδυασμό Επιμένουμε Αθήνα. Έλαβε στον Α’ γύρο ποσοστό 7,37% λαμβάνοντας την τέταρτη θέση.[1]

Στις ευρωεκλογές του 2014 είχε ενταχθεί στο ευρωψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας, μετά από πρόσκληση του Αντώνη Σαμαρά γεγονός που προκάλεσε αντιδράσεις στο κόμμα.[2][3] Τελικά, κατέλαβε την έβδομη θέση με 127.037 ψήφους και δεν εξελέγη ευρωβουλευτής.

Εξελέγη βουλευτής Β΄ Αθηνών με το Ποτάμι στις εκλογές του Ιανουαρίου του 2015 και ξανά στις εκλογές του Σεπτεμβρίου του 2015.[4] Την 1 Μαρτίου 2016 ορίστηκε κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του Ποταμιού, αντικαθιστώντας τον Χάρη Θεοχάρη.[5]

Στις 21 Ιανουαρίου 2019 ανεξαρτητοποιήθηκε από το Ποτάμι με αφορμή την αντίθεσή του στην υπερψήφιση της Συμφωνίας των Πρεσπών.[6] Στις 10 Απριλίου παραιτήθηκε και παρέδωσε την βουλευτική του έδρα στο Ποτάμι· τη θέση του κατέλαβε η επιλαχούσα Αντιγόνη Λυμπεράκη. Την ίδια ημέρα ανακοινώθηκε η υποψηφιότητά του με τη Νέα Δημοκρατία στις ευρωεκλογές του 2019.[7] Κατέλαβε την ένατη θέση με 175.821 ψήφους και δεν εξελέγη.

Στις βουλευτικές εκλογές του 2019 εξελέγη βουλευτής Ιωαννίνων με τη Νέα Δημοκρατία.[8] Κατά τον ανασχηματισμό της 4ης Ιανουαρίου 2021 ορίστηκε υφυπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας στην κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Ο κ. Αμυράς είναι γνωστός για τις οικολογικές του ανυσηχίες και προφανώς αυτός είναι ο λόγος που επιλέχθηκε να αναλάβει αυτή τη θέση. Ο κ. Αμυράς να θυμίσουμε ότι με ερώτηση του στη βουλή είχε ζητήσει την ΠΛΗΡΗ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΘΗΡΑΣ στην Αττική.

Ας ελπίσουμε να μην περάσουμε ότι περάσαμε όταν ανέλαβαν υπουργοί αρμόδιοι για το κυνήγι η κα Μπιρμπίλη και ο κ.Τσιρώνης

 

 

Print Friendly, PDF & Email

Σχετικά Άρθρα

23 σχόλια

Παναγιωτης 13 Ιανουαρίου, 2021 - 08:11

Όλα τα είχε η μαριωρή ο Αμυράς της έλειπε! Κονομισαμε.

Άρης Καρκαλετσης 13 Ιανουαρίου, 2021 - 08:28

Δεν μας είπατε τό βασικό για έναν υπουργό, τί έχει σπουδάσει ο κύριος αυτός;

Hunterman 13 Ιανουαρίου, 2021 - 08:56

Να το κοψουνε τελείως και να χάσουμε τα λεφτά από 180.000 κυνηγούς. Από το Άυγουστο τα λέμε. Τι περιμένουμε να το ανοίξει και να το κόψει λόγω χρονιά; Δεν πειράζει δεν πειράζει καλά να πάθουμε.

Ηλιας 13 Ιανουαρίου, 2021 - 09:33

Ο ανθρωπος αυτος τι εχει σπουδαση….ειναι δασολογος..εχει καπια ειδικοτητα για αυτο που τον εβαλαν να κανει…..η θα τρελαθουμε τελειος….

Dimitris 13 Ιανουαρίου, 2021 - 09:45

Συνάδελφοι περιμένετε να δούμε τι θα κάνουν οι ομοσπονδίες με την πανωλη.Να δούμε πως θα το χειριστούν γιατί αν τρέξουν να εξυπηρετήσουν τότε σημαίνει ότι όσα έχουν πει κατά καιρούς για τον αγώνα για το κυνήγι ήταν απλά μπαρούφες.Οσο για τον αμυρα με την κατρακύλα της νδ θα πάει και αυτός

Δημήτρης 1975 13 Ιανουαρίου, 2021 - 10:25

Πιστεύω να το καταλάβατε επιτέλους δρομογειται ολική απαγόρευση του Κυνηγίου.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΡΕΒΕΖΑ 13 Ιανουαρίου, 2021 - 10:39

Θα έχει την τύχη του Τσιρώνη αν όλες οι κυνηγετικές οργανώσεις οργανωθούμε και είμαστε με το μαχαίρι στα δόντια.Για τη νέα σεζόν θα έχουμε μεγάλες προκλήσεις μπροστά μας.Δεν ξέρω το κατα πόσο η κυνηγετική ηγεσία είναι προετοιμασμένη για αυτές (μέχρι στιγμής αποδείχτηκε πως δεν είναι).Για να κόψουμε την όρεξη κάθε Χαρδαλιά και Αμυρά που σίγουρα θα προσπαθήσουν να βάλουν εμπόδια στο κυνήγι.Είναι ξεκάθαρο πλέον και στον πιο δύσπιστο πως η κυβέρνηση και ο Μητσοτάκης είναι απέναντί μας (όπως ήταν και οι Συριζαίοι με τον Τσιρώνη άσχετα αν δεν τους πέρασε).Η κυβέρνηση έχει δείξει ξεκάθαρα τις προθέσεις της απέναντί μας με την, χωρίς καμία αρνητική εισήγηση των λοιμωξιολόγων, αντισυνταγματική απαγόρευση του κυνηγίου,με την τοποθέτηση ενός γνωστού αντικυνηγού (Αμυράς) ως υφυπουργού υπεύθυνου για το κυνήγι,με το δυσβάστακτο κόστος το επιβάλλει στα κυνηγομάγαζα (πολλά από τα οποία θα βάλουν λουκέτο) με το νέο νομοσχέδιο με το οποίο τους υποχρεώνει να φέρουν ειδικές τζαμαρίες,κάμερες ασφαλείας,ειδικά διαμορφωμένους χώρους φύλαξης κυνηγετικών όπλων και πολλά άλλα.Η κυνηγετική οικογένεια έχει μόνο ένα δρόμο μπροστά της άν δεν θέλει να παραδοθεί άνευ όρων,Το δρόμο της ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ,της ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΗΣ και ΜΑΖΙΚΗΣ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ και όχι την ικεσία και τη στάση του φτωχού συγγενή που περιμένει να τον λυοηθούν και να του πετάξουν ένα ξεροκόματο.

ηλιοπουλος κων 13 Ιανουαρίου, 2021 - 10:45

ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΙΟ ΚΑΙ ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΡΕΒΕΖΑ!!!ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΘΑ ΤΟ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΟ ΚΥΝΗΓΙ ΣΤΑ ΛΑΠΤΟΠ ΣΕ Ο ΤΙ ΑΝΕΒΑΖΟΥΝ ΟΙ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ ΚΥΝΗΓΟΙ!!!!!

Ζαφειριος .βαμβακουσης 13 Ιανουαρίου, 2021 - 11:08

ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΟ ΤΥΡΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΕΤΑΝΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΑΙΤ…ΑΛΛΑ ΤΗΝ ΦΑΚΑ ΔΕΝ ΤΗΝ ΒΛΕΠΟΥΜΕ….!!!ΤΑ ΤΕΛΕΤΤΑΙΑ. 20 ΧΡΟΝΙΑ ΜΑΣ ΓΑΛΟΥΧΗΣΑΝ ΝΑ ΚΑΘΟΜΑΣΤΕ ΣΤΟΝ ΚΑΝΑΠΕ…ΑΥΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΣΑΙΤ…..ΚΑΙ ΤΩΡΑ …..ΣΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΕΝΑ ΤΥΡΙ…… ΓΡΑΨΕ ..ΒΡΕΙΣΕ….ΟΤΙ ΘΕΣ ΠΕΣ ΑΛΛΛΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ……!!!!!! ΤΟ ΕΧΩ ΞΑΝΑΠΕΙ….ΑΝ ΔΕΝ ΒΓΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙ ΤΙΠΟΤΑ….!!!!!!!

Νικος 13 Ιανουαρίου, 2021 - 11:22

Δίκιο έχεις όλοι μας χωρίς όπλο μια μέρα στο βουνό θα βγει η αστυνομία να μας γράψει όλους;;;

Ζαφειριος .βαμβακουσης 13 Ιανουαρίου, 2021 - 11:33

ΤΩΡΑ….!!! ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΥΡΟ ΟΤΑΝ ΕΡΘΟΥΝ ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ…ΔΕΝ ΝΟΙΑΖΕΙ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ. 300…..ΓΙΑΥΤΟ ΚΑΙ ΕΦΕΡΑΝ 1.000.000. ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ…..ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΞΑΡΤΩΝΤΕ ΑΠΟ ΕΜΑΣ….ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΜΑΥΡΟ ΣΤΗΣ.ΕΚΛΟΓΕΣ ….. ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ…ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΛΑΘΟΣ….ΟΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ. ΤΩΡΑ..ΣΗΜΕΡΑ..ΑΥΡΙΟ…

ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ 13 Ιανουαρίου, 2021 - 13:17

ΟΙ Κ. Σ. Ε κοιμάται τον Ύπνο του δικαίου…. το κυνήγι πλέον βαίνει προς κατάργηση, ας το καταλάβουν και ας ξυπνήσουν έστω και Αργά, Οι οικολογουντες στην χώρα μας έχουν σωστή επικοινωνίακη τακτική και υποστηρίζουν μετά μανίας αυτά που πιστεύουν σε αντίθεση με τους κυνηγούς και τις κυνηγετικες οργανώσεις που είναι ανύπαρκτες.

Vaggelis 13 Ιανουαρίου, 2021 - 13:37

Καλά είδαμε και τους μπαρουτικαπνισμενους και μας φταίει ο οικολόγος.το θέμα είναι τι θα κάνουμε εμείς και ειδικότερα οι ομοσπονδίες και η ΚΣΕ θα βγάλουμε αντίδραση ή θα τρέξουμε να κάνουμε συνεργεία δίωξης και να πουμε και ευχαριστώ που μας προτίμησαν.εγω το ξανάλεω ότι αν δεν δω καμιά αντίδραση και δεν εννοώ επιστολές και καταδίκες στα χαρτιά θα πάω στο δασαρχείο να βγάλω αν επιτραπεί το κυνηγι

Vagelis 13 Ιανουαρίου, 2021 - 13:38

Καλά είδαμε και τους μπαρουτικαπνισμενους και μας φταίει ο οικολόγος.το θέμα είναι τι θα κάνουμε εμείς και ειδικότερα οι ομοσπονδίες και η ΚΣΕ θα βγάλουμε αντίδραση ή θα τρέξουμε να κάνουμε συνεργεία δίωξης και να πουμε και ευχαριστώ που μας προτίμησαν.εγω το ξανάλεω ότι αν δεν δω καμιά αντίδραση και δεν εννοώ επιστολές και καταδίκες στα χαρτιά θα πάω στο δασαρχείο να βγάλω αν επιτραπεί το κυνηγι

Παναγης 13 Ιανουαρίου, 2021 - 14:32

Αυτος ο κυριος το μονο που εκανε ηταν να γυριζει και να κανει δωρεαν διακοπες στην Ελλαδα…δεν εχει κανει τιποτα αλλο στη ζωη του βασει βιογραφικου του. Μπηκε φυτευτος να τελειωσει το κυνηγι. Αν δεν οργανωθει τωρα κυνηγετικο κομμα τωρα ξεχαστε το ελευθερο κυνηγι. Ερε φουκαριαρα Ελαντα..Τωρα που ειναι τελειωμενη ολη η αντιπολητευση θα δουμε ωραια πραγματα απο το κυριακο. Οτι δε εκαναν 40 χρονια τωρα θα το περασουν. Πρεπει να ξυπνησει η ομοσπονδια τωρα μη πω χτες. Εκπεμπω ΣΟΣ σε ολους τους κυνηγους να βγει καποιος μπροστα και ολοι με τις οικογενεις μας να τον ακολουθησουμε και να τους ακολουθησουμε….

Δημήτρης 13 Ιανουαρίου, 2021 - 16:02

Από ότι φαίνεται και λόγω της φιλελεύθερης ιδεολογίας πάμε για ρεζερβοποιηση του κυνηγίου , που με την γνωστή προχειρότητα που μας διακρίνει και αυτή θα αποτύχει.
Δύσκολο το βλέπω να γίνει κόμμα κυνηγών λόγω της οικονομικής συγκυρίας.
Τα δε κόμματα θα κοιτάξουν να το απογυμνώσουν λέγοντας….έλα μωρέ πόσο θα πάρετε, εμείς θα σας υποστηρίξουμε! Το έργο αυτό έχει ξαναπαιχτεί με τα κομματοσκυλα να προσεταιριζουν τους κυνηγούς για ιδίους τους λόγους.
Δυστυχώς μπλέξαμε!!!!

Παναγιώτης Παντελακης 13 Ιανουαρίου, 2021 - 17:19

Άντε να τον χαιρομαστε.Καλοριζικος!Ποιο σαφή δήλωση της κυβέρνησης ότι δε θέλει το κυνήγι και το ψάρεμα ως έχουν δεν μπορεί να υπάρξει.Εεεε, ΚΣΕ Helloooo!!!Που είσαι γαμω τη ατυχία μου?Σημερα όλη η υπόθεση στο ΣΤΕ,δικαστικός αγώνας μέχρι τελικής πτώσης.Να ανασταλεί κάθε άλλη δαπάνη και ολα τα φετινά έσοδα να πάνε εκεί.Να καταλαβουν οι κυβερνώντες ότι το Συνταγμα και οι νόμοι δεν είναι κουρελοχαρτα.Αυριο μαζικές συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας.Να κοπεί ο βήχας στον Κούλη,στον σερίφη και στους πουθεναδες- Αμυραδες.

Παναγης 13 Ιανουαρίου, 2021 - 17:35

Αυτοι ελεγχουν και τη δικαιοσυνη. Δε βλεπεις οτι ολες οι αποφασεις του ΣΤΕ ειναι υπερ τους? Μονο αν φτιχτει κομμα και παρουμε καμια 300.000 χιλιαδες ψηφους και βγαλουμε καμια 10αρια βουλευτες θα κανουμε κατι…πρεπει να το καταλαβουμε αυτο…πρεπει να μπουμε σε θεσεις που παιρνονται αποφασεις και οχι να ειμαστε εξω απο τις πορτες…πρεπει να οργανωθουμε αλλιως θα πηγαινουμε σε φαρμες για κυνηγι…ο Αμυρας θα κανει την Ελλαδα οικολογικο παρκο…μονο με τις μηχανες η Μαρευα θα ανεβαινει στα βουνα…πρεπει ομως να καταλαβουν οτι υπαρχουν και ακραιοι κυνηγοι, οπως υπαρχουν σε ολους τους χωρους, που λενε οτι αν κλεισουν το κυνηγι δε θα αφησουν τιποτε ορθιο στη φυση…το λεω γιατι δε χρειαζονται ακροτητες..μονο με διαλογο οργανωση θα βρουμε ακρη…

Ζαφειριος .βαμβακουσης 13 Ιανουαρίου, 2021 - 17:46

ΡΕ ΠΟΥ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΜΕ ΝΑ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΗΣ ΜΙΑΣ ΣΦΑΛΙΑΡΑΣ…ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΝΑ ΓΡΑΦΟΥΜΕ .. ΝΑ ΓΡΑΦΟΥΜΕ …..!!!! ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΑΙΤ …ΜΗΝ ΑΠΑΝΤΑΜΕ…….ΚΑΙ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ. ??? ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ??? ΟΛΟΙ ΟΠΟΥ ΖΕΙΤΕ. ΣΤΑ ΒΟΥΝΑ ΜΕ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ ΣΑΣ…ΧΩΡΙΣ ΝΤΟΥΦΕΚΙΑ……ΑΣΚΗΣΗ…..ΟΛΟΙ ΟΜΩΣ ΣΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΜΑΣ…..!!! ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΕΔΩ ΑΘΗΝΑ ΟΛΟΙ ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΑ ΣΠΑΤΑ ΣΤΟ ΠΙΚΕΡΜΙ ΣΤΟ ΜΑΡΑΘΩΝΑ….ΟΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ… ΚΑΘΕ
ΠΛΑΓΙΑ ΚΑΙ 10 ΑΥΤΙΚΙΝΗΤΑ. ΜΕ ΤΗΣ ΚΟΡΝΕΣ…ΑΝ ΧΑΛΑΣΕΙ. Η ΚΟΡΝΑ ΣΑΣ.. ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΕΓΩ ΘΑ ΤΗΝ ΦΤΙΑΞΩ….!!!

Ηλίας 13 Ιανουαρίου, 2021 - 19:22

Έτσι είναι ας προσέχαμε όλοι οι άσχετοι αναλάβουν την καρέκλα.

Jack 14 Ιανουαρίου, 2021 - 01:48

Η νέα πραγματικότητα είναι μοντέρνα και προοδευτική . Ανάμεσα στα άλλα τώρα πια οι πούστηδες μπορούν να παντρεύονται μεταξύ τους και οι γύφτοι έπαψαν να είναι γύφτοι κι έγιναν Ρομά. Τώρα πια είναι μακράν προτιμότερο να δηλώσει κανείς πως είναι ομοφυλόφιλος και Ρομά παρά οπλόφιλος και κυνηγός

Βαμβατσικος νικος 14 Ιανουαρίου, 2021 - 10:23

Γιατί κοπανιεστε, ρε παιδιά; Αφήστε τους να το κόψουν, καί σέ κάνα δυο χρόνια θα μας παρακαλάνε να βγούμε για κυνήγι! Τότε θα κινηθούμε με τους δικούς μας όρους! Αν δεν μας ζητήσουν συγνώμη για το ρατσισμό, απέναντι μας, καμία συνεργασία με την κυβέρνηση!!! Αφήστε να τους φάνε τα αγριογούρουνα και οι λύκοι! Και όταν με το καλό μας παρακαλέσουν τα λέμε!!!

Ζαφειριος .βαμβακουσης 14 Ιανουαρίου, 2021 - 10:27

ΣΥΜΠΛΗΡΩΝΩ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ……ΜΕΤΑΝΑΣΤΗΣ …ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΗΣ..!!! ……ΕΛΑ ΓΙΑ ΡΙΧΤΕ ΑΛΛΟ ΑΡΘΡΟ..ΞΑΝΑ ΜΑΝΑ ..ΝΤΟΡΟΣ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ……ΝΑΧΟΥΜΕ ΝΑ ΓΡΑΦΟΥΜΕ…..

Τα σχόλια είναι κλειστά

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο ihunt.gr. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας Αποδοχή Περισσότερα