Αρχική iHunt.gr Ο κίτρινος τύπος της κυνοφιλίας ξαναχτυπά

Ο κίτρινος τύπος της κυνοφιλίας ξαναχτυπά

από iHunt Team
img_4460

Η απαράδεκτη προσπάθεια παρεμβολής στις εκλογές του ΟΚΑΔΕ που θα πραγματοποιηθούν την Κυριακή 15 Μαΐου από τον κ. Νίκο Φωτακόπουλο με άρθρο του στην ιστοσελίδα που διατηρεί μόνο καλό δεν κάνει στην κυνοφιλία.
 
Πιο συγκεκριμένα ο κ Φωτακόπουλος θέλοντας να μειώσει το απερχόμενο συμβούλιο ισχυρίστηκε ότι ο κ. Λεωνίδας Ηλίας δέχθηκε πιέσεις από το απερχόμενο διοικητικό συμβούλιο του ΟΚΑΔΕ και την γραμματέα του συλλόγου κ. Βαταλίδου να αποσύρει την υποψηφιότητα του.
 
Όμως τελικά αποδείχθηκε ότι όλα αυτά μάλλον….τα είχε βγάλει από το μυαλό του ή προσπαθεί όπως συνήθως κάνει να παραπλανήσει το αναγνωστικό κοινό  αφού λίγα λεπτά μετά τη δημοσίευση του εν λόγω άρθρου με τίτλο “Προεκλογικό …bullying κατά υποψήφιου εν όψη των αρχαιρεσιών του ΟΚΑΔΕ! “ ο ίδιος ο κ. Λεωνίδας Ηλίας διέψευσε κατηγορηματικά αυτά που γράφει ο κ. Φωτακόπουλος.
 
Και για του λόγου το αληθές ακολουθεί η δήλωση του κ. Ηλία.
 
 
Ας υπενθυμίσουμε βέβαια ότι ο κ. Φωτακόπουλος έχει διαγραφεί οριστικά από τον ΟΚΑΔΕ.
 
 

Print Friendly, PDF & Email

Σχετικά Άρθρα

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο ihunt.gr. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας Αποδοχή Περισσότερα